Доставка їжі з Cafe Mone - харчуйся корисно та смачно в сучасному темпі

2024-08-06

Корисне та збалансоване харчування у сучасному темпі життя стало ще доступнішим з доставкою їжі від нашого хелсі кафе "Mone". Завдяки тому, що меню розроблялось за участю досвідченого лікаря-нутриціолога, до складу кожної страви входять лише поживні компоненти та співвідношення КБЖВ розраховане у правильних пропорціях. Також біля кожної позиції ми вказуємо калорійність, щоб вам було простіше сформувати свій раціон з урахуванням індивідуальних потреб. Доставка здорового харчування від Cafe Mone - це справді зручно, смачно та надзвичайно корисно, тому радимо вам якнайшвидше скуштувати наші поживні та збалансовані страви на сніданок, обід чи вечерю або ж замовити вже готові програми тривалістю 5-7 днів.

замовити їжу кафе моне

 

Огляд і особливості меню збалансованого харчування від кафе Моне

Наше меню збалансованого харчування включає такі корисні позиції на всі випадки життя:

  • Сніданки. Розпочніть свій день з корисної їжі, аби зарядитись енергією та бадьорістю. Для цього рекомендуємо замовити солоні та солодкі сніданки, після споживання яких ви не матимете відчуття голоду, проте ваш шлунок не буде переповнений.
  • Спешл. Із цієї категорії хелсі страви змінюються залежно від сезону. До прикладу, зараз меню включає позиції з лисичками, білими грибами та трюфелем, які чудово доповнюють смак томленої телятини, соковитої курятини чи дієтичної індички. 
  • Закуски. Ці страви ідеально підходять як для легкого перекусу, так і святкових заходів. А оскільки вони не містять лактози, глютену, трансжирів і штучних барвників, їх споживання забезпечує організму максимальну користь.
  • Салати. Цікавить корисна їжа для святкування чи обідньої перерви - салати, які готує наш заклад здорового харчування Кафе Моне, стануть чудовим рішенням. Для їх створення ми використовуємо свіжі та поживні морепродукти, безлактозні сири, а також зелень і овочі, наповнені всіма необхідними вітамінами та мінералами. Заправляються вони нашими авторськими соусами, які теж не містять жодних хімічних домішок.
  • Супи. Маєте намір замовити збалансовану їжу, що подарує відчуття легкості і наповнить організм енергією, - на перше оберіть наш фірмовий курячий бульйон з фунчозою або традиційний французький суп Велюте Дюбарі з додаванням тигрових креветок.
  • Боули. У Cafe Mone є чудова пропозиція для тих, хто обожнює куштувати найрізноманітніші позиції в одній страві. До вашої уваги боули з м'ясом птиці, соковитими креветками та ніжним лососем, доповнені свіжими або грильованими овочами та зеленню.
  • Поживні страви. У меню збалансованого харчування включені і основні страви, що чудово підійдуть для ситного обіду, корисної вечері та навіть святкових подій. До вашої уваги паста та фунчоза без вмісту глютену, дієтична котлета з індички з картопляним пюре та запашним грибним соусом, авторські млинці з креветками без лактози та безліч інших смачних позицій.
  • Десерти. Для справжніх ласунів ми підготувати безгрішні десерти, до складу яких не входить білий рафінований цукор. Замість нього ми використовуємо натуральний мед, сиропи із агави, фініка та топінамбура, стевію й еритротол - ці замінники цукру дають змогу отримати ідеальні десерти, що не шкодять організму.

Цікавить корисне харчування - меню з Кафе Моне переглядайте і обирайте найактуальніші для себе позиції! Кожна страва збалансована, у ній чітко розраховане співвідношення КБЖВ. А ще їжа надзвичайно смачна та візуально приваблива, деякі страви ми доповнюємо корисними додатками - колагеном, МСТ тощо. 

 

У чому полягає шкода цукру, лактози, глютену та чому ми відмовились від застосування цих компонентів?

Розгляньмо, чому ми кардинально відмовились від додавання у їжу глютену, лактози та білого рафінованого цукру. Розпочнемо з глютену - компоненту, що входить до складу більшості макаронних, кондитерських і хлібобулочних виробів. Його регулярне споживання призводить до появи алергії, інтоксикації. Серйозні функціональні розлади органів шлунково-кишкового тракту - ще одна причина, чим шкідливий глютен. 

Що до лактози, то це молочний цукор, який вважається потужним алергеном. З віком, коли фермент лактаза перестає її повноцінно розщеплювати, можуть з'явитися наступні проблеми:

замовити здорове харчування кафе моне

  • інсулінорезистентність;
  • синдром полікистозних яєчників;
  • акне, висипання;
  • молочниця;
  • синдром надмірного бактеріального росту;
  • синдром подразненого кишечника.

Також вам не завадить знати, чим шкідлива лактоза з естетичної сторони. Її надмірне споживання призводить до погіршення стану шкіри та набору ваги. Ми вирішили замість лактози використовувати якісні та поживні замінники, наприклад, кокосове чи мигдалеве молоко.

Шкода цукру теж є очевидною. Його регулярне споживання стає основною причиною руйнування зубів, ожиріння, нездорового кольору обличчя та появи висипань. Цукор також провокує розвиток серцево-судинних захворювань, підвищення артеріального тиску й атеросклерозу. Ми вирішили його замінити корисними компонентами - сиропами агави та фініка, топінамбуром, стевією, еритротолом, натуральним медом.

Також цікаво: Раціони харчування як запобігання переїданню

 

Доставка здорового харчування від Cafe Mone - раціональне рішення на шляху до здоров'я та краси!

Доставка правильного харчування - це чудовий вибір на шляху до відмінного самопочуття та чудового зовнішнього вигляду. Також ми радимо скористатись такою послугою з наступних причин:

  1. У нас завжди смачно. Наша здорова їжа з доставкою як за смаком, так і візуально нічим не відрізняється від страв, що містять шкідливі компоненти. 
  2. Це зручно та швидко. Доставка здорової їжі виконується по Тернополю та передмісті. Все, що потрібно від вас, - зателефонувати нам і оформити замовлення.
  3. Це корисно. Оскільки меню розроблялось у супроводі кваліфікованого нутриціолога, кожен інгредієнт продуманий до деталей, а контроль калорійності страв гарантує бажаний результат як при схудненні, так і наборі маси тіла.

Звертайтесь до нас, у Кафе Моне, де в меню включена виключно корисна та збалансована їжа! Потіште себе смачними та поживними стравами, а для цього замовляйте їх на доставку туди, куди зручно! 

Наступна стаття >Наступна стаття