Доставка їжі від Сім'ї Файного Міста - найкраща доставка у місті!

2019-08-21

Як потішити свій животик смачними стравами і нічого для цього не робити? Замовити їжу з доставкою додому від мережі Faine Misto! Обирайте будь-які страви з різних закладів Файного, а ми швидко привеземо їх одним замовленням. Влаштуйте собі безтурботний вечір у колі друзів та рідних: ми потурбуємося про Ваш ситий і смачний стіл!

Страви з доставкою додому від Сім’ї ресторанів Файного Міста

dostavkaТернополяни кажуть, що наша доставка найкраща у місті, бо завдяки їй можна суперсмачно поїсти, влаштувати справжній ресторан у себе вдома і все це без жодних клопотів! Чому ще наші страви з доставкою додому варті Вашої уваги:

  • Найдешевші ціни. Наша мережа ресторанів завжди славилася демократичними цінами та особливою лояльністю до своїх гостей. Тому неважливо, замовите оригінальні суші з качкою від YOUNG, кесадилью з Пасажу чи панський дерун від ПАБУ Файного — вартість обіду буде дешевшою, аніж деінде або навіть удома!

  • Різноманітне та смачне меню на будь-який смак. Любите бургери? Доставка у м. Тернопіль привезе Вам нереально смачні бургери з куркою, тунцем або індичкою! Як щодо італійської кухні? Паста і тортеліні вже чекають на Ваше замовлення! Обожнюєте українські страви чи європейські десерти? Ми задовольнимо усі Ваші гастрономічні забаганки!

  • Гарантована якість та безпечність усіх страв. Немає значення, відпочиваєте Ви у Пасаж Адлера чи в Ян Амор, або взагалі замовили доставку — ми цінуємо кожного гостя, тому готуємо тільки зі свіжих та екологічно чистих продуктів.

Якщо Вас цікавить доставка їжі у Тернополі, неодмінно скористуйтеся нашими послугами. Впевнені, залишитеся задоволеними на всі 100%!

Доставка з Файного: швидко, зручно і доступно!

Ми постійно турбуємося про те, щоб Вам було смачно і комфортно, навіть якщо обід заплановано не у наших закладах. Доставка з Файного допоможе заощадити час на приготуванні страв, нагодує Вас вдома і на роботі. Які ще є особливості даної послуги:

  • Мінімальний чек для доставлення всього 200 гривень. Якщо Ви мешкаєте у передмісті, ми з радістю доставимо обід до Вас, але для цього треба зробити замовлення від 300 гривень. Також у нас є доставка обідів на офіс — привеземо Вашу їжу у будь-який куточок міста!

  • Пасаж обслуговує з 12:00 до 23:30, ПАБ і КЛУБ Файного з 11:00 до 23:30, ЯНГ з 14:00 до 23:30. 

  • Вартість кур’єрської послуги складає 30 гривень. Усі замовлення на суму від 400 гривень отримують БЕЗКОШТОВНЕ доставлення!

  • Перші та другі страви, салати, закуски, десерти, доставка суші — Тернопіль отримає все своєчасно, незалежно від обсягу замовлення!

Ви можете замовити страви на нашому сайті або через мобільний застосунок. Останній варіант найбільш практичний та зручний, адже тоді меню всіх закладів завжди буде у Вас під рукою. Додаток Файне Місто зберігає історію покупок, тому легко можна зробити повторне замовлення улюблених страв. 

Наступна стаття >Наступна стаття