Доставка їжі від Файного Міста: бездоганний сервіс за вигідною ціною

2019-11-26

 

Доставка їжі від Файного давно користується немалою популярністю у тернополян. Нашій доставці довіряють, бо знають, що отримають відмінну якість за демократичними цінами. 

 

Найкраща доставка їжі Тернопіль – це доставка від Файного!

 

dostavkaНаша доставка їжі в Тернополі завоювала серця багатьох і стала однією з найпопулярніших у місті не просто так. Адже вона має безліч переваг:

  • У нас завжди свіжі та якісні продукти. Ми не заморожуємо рибу та морепродукти, а лише охолоджуємо, так вони зберігають усю користь і смакові властивості. Овочі, фрукти та м’ясо у нас лише від перевірених постачальників. 

  • В одне замовлення можна додати страви з чотирьох різних закладів. Наприклад, бургери з бару Пасаж, суші з ресторану азійської кухні ЯНГ, в закладі Клуб Файного – італійські страви та десерти, а в Файне місто – комплексний обід. І все це на одну доставку!

  • Великі ситні порції. Навіть, якщо ви дуже зголодніли, наші щедрі порції задовольнять ваш апетит. 

  • Швидка доставка навіть за місто. Не потрібно довгих очікувань, ваше замовлення прибуде оперативно. А гарячі страви не доведеться розігрівати, оскільки вони ще не встигнуть вистигнути, як ви вже будете ними насолоджуватись.

  • Доступні недорогі ціни. Де ще ви так смачно і ситно поїсте, до того ж за таку вигідну ціну? Навіть готуючи самостійно вдома, можна витратити більше грошей, і точно більше часу. Ми зекономимо вам гроші та вільний час, треба просто замовити бажані страви і скористатися доставкою від Файного.

Доставка гамбургерів, доставка суші та страв азійської кухні, доставка комплексних обідів і смачних десертів, а також алкогольних коктейлів – усе це в місті Тернопіль можна отримати від Сім’ї ресторанів Файного міста. 

 

Як замовити їжу Тернопіль: умови доставки

 

Доставка обідів в місті Тернопіль від Файного міста працює щоденно. Мінімальна вартість замовлення становить 200 гривень для Тернополя і 300 гривень, якщо потрібно доставити за межі міста. Доставка коштує всього 30 гривень для замовлень в межах міста і 50 – за місто. 

Якщо ж ви обираєте страви на суму понад 450 гривень в місті Тернопіль -доставка їжі безкоштовна. Для безкоштовної доставки за місто сума замовлення має бути від 500 гривень. 

Зробити замовлення дуже легко:

  • Обрати бажані позиції на сайті, де є опис і фото усіх страв.

  • Подзвонити за номерами телефонів, вказаних на сайті.

  • Замовити через спеціальний безкоштовний додаток для смартфонів, розроблений для зручності наших клієнтів. 

  • Прийти особисто в однин із закладів, та зробити замовлення на певний час і адресу.

Все, що вам потрібно, - це просто замовити доставку від Файного одним зі зручних способів, а про все інше потурбуємося ми.

Наступна стаття >Наступна стаття