Доставка їжі в Тернополі від «Файного міста»

2019-05-24

 Наша мережа здійснює доставку з трьох закладів: КЛУБ, «Пасаж Адлера 13» та ПАБ «Файне Місто». Швидко і смачно нагодують кожного гостя, у якому б куточку Тернополя він не знаходився! Замовити їжу в мережі «Файне Місто» просто – декілька кліків на сайті або один телефонний дзвінок адміністратору.

  Ми не обмежуємо Вас у своїх кулінарних забаганках, тому доставка їжі може здійснюватися одночасно з трьох закладів: фірмовий клубний бургер, легендарний панський дерун від ПАБУ «Файне Місто», а сирний суп від «Пасажу»? Легко! Що треба знати про доставку:

  • Мінімальне замовлення від 200 грн. при замовлені доставки в місті Тернопіль; за місто - 300 грн. 
  • Доставка безкоштовна при замовленні від 400 грн. в м. Тернополі (поза межами міста 450 грн.), а при замовленні до 400 грн – сума доставки складає 30 грн.
  • Доставка їжі доступна з 11:00 до 23:30 (КЛУБ та паб Файного).
  • Доставка з Пасажу працює з 12:00 до 23:30.
  • Доставка суші та інших східних страв з YOUNG працює з 14:00 до 23:30.

Що таке доставка їжі від Сім'ї ресторанів Файного Міста?

     Сім’я ресторанів «Файне Місто» хоче турбуватися про кожного свого гостя, навіть якщо він не має часу завітати безпосереднього до нашого закладу. Бувають дні, коли зовсім не хочеться виходити з дому, а на приготування страви немає ні сил, ні бажання. Також подеколи гості можуть неочікувано завітати до Вас, але у холодильнику порожньо і самотньо «висить миша». І що тепер, обмежуватися сухим перекусом або проводжати гостей за поріг? ПАБ чи КЛУБ «Файного Міста» стане Вашим персональним рятівником, котрий вмить доставить смачні страви та напої до Вашої оселі.

      Для наших кухарів кожен гість особливий, тим паче, якщо він хоче посмакувати стравами від Файного у себе вдома. Ми пропонуємо своїм клієнтам різноманітне меню, будь-яка страва з якого може відправитися прямо з нашої кухні до Вашого столу. Чи безпечно замовляти страви із ресторану або пабу додому? Безперечно, адже не має жодної різниці, знаходитеся Ви у закладах мережі ресторанів «Файного міста» або деінде, – ми приготуємо для Вас страву із найкращих і найсвіжіших продуктів, адже прихильність гостей та репутація закладу мають для нас особливе значення.

Чому варто обирати ресторани Файного міста?

   Не кожні ресторани Тернополя можуть похизуватися такою послугою, як доставка їжі. Ба, навіть більше, частина із них нехтує безпекою та довірою клієнтів, які замовляють обід фактично «наосліп». Чи бувало у Вас таке, що доставлена страва не відповідала замовленню або ж її якість та оформлення мали сумнівний вигляд? Проте, ресторан «Файне Місто» – це заклад нового формату та стійких цінностей, тому Ваш вибір буде цілком виправданим.

     Меню мережі закладів – це своєрідний портал у світ доступної та неймовірно смачної кухні. Найсвіжіші продукти, вишукані страви, надзвичайно смачні напої та авторські коктейлі – все це ми робимо для Вас. Не марнуйте свій час, відпочивайте у колі друзів та близьких, а Сім’я ресторанів «Файне Місто» потурбується про Ваше смачне і безтурботне дозвілля!

У барі «Пасаж Адлера 13» доставка блискавична, а їжа дивовижна!

    Чи можливо смачно поїсти у барі? Аякже, «Пасаж Адлера 13» готовий нагодувати своїх гостей навіть дистанційно. Обирайте улюблені страви у меню на fainemisto.com або телефонуйте нашим адміністраторам і в найкоротший термін Ваш обід чи вечеря прибудуть до назначеного місця!

    • Доставка у Пасажі працює з 12:00 до 24:00.

• Доставка у YOUNG працює з 12:00 до 23:30.

    • Кооперуйтеся з друзями та колегами, адже доставка замовлення на чек понад 400 грн. оплачує мережа «Файне Місто»!

    • Вартість мінімального замовлення для доставки також складає 200 грн.

Як оформити доставку їжі з Файного міста?

     Ми хочемо берегти Ваш час, тому замовлення й доставка їжі здійснюється максимально просто і швидко. Якщо Ви поблизу нашого ресторану, то завітайте до нас, залиште своє замовлення та адресу і наші блискавичні кур’єри вчасно привезуть страви. Також можна відвідати наш сайт fainemisto.com і залишити заявку на доставку в онлайн-режимі, а вже опісля з Вами зв’яжеться адміністратор для уточнення подробиць. Не менш зручний спосіб – просто зателефонувати нам.

     Ознайомитися із меню від «Файне Місто» можна на сайті або ж проконсультуватися із адміністратором.

     Узагальнюючи, Вам лише треба зв’язатися з рестораном, обрати страви, повідомити нам усю необхідну інформацію про місце і отримувача замовлення – і Ваша вечеря максимально швидко до Вас приїде. Сім’я ресторанів «Файне Місто» турбується про своїх гостей, де б вони не знаходилися. Смакуйте та насолоджуйтеся життям разом із нами!

Наступна стаття >Наступна стаття