Смачно, швидко і недорого: Доставка їжі під час карантину

2020-04-10

У зв’язку з карантином всі ми більшість часу змушені проводити вдома. Звісно, вдома також можна знайти, чим зайнятися, і як розважитися, але іноді так хочеться смачних страв з улюблених закладів, а усі вони поки закриті... Сім’я Ресторанів Файного Міста потурбувалася про тернополян, і доставляє ваші улюблені страви просто додому. Це чудовий вихід для тих, хто не любить готувати і не може похвалитися своїми кулінарними здібностями, а також для тих, хто просто хоче якогось різноманіття.

 

Де замовити їжу в м. Тернопіль на сніданок, обід та вечерю: різні страви на всі випадки життя

Хоча всі заклади Сім’ї Файного на карантині, доставка працює в звичайному режимі. Можна сміливо замовляти суші, бургери, салати й десерти, і бути впевненими в їх безпечності. 

  • В Пабі Файне Місто пропонуємо замовити смачні страви української кухні – борщ, юшку, панські деруни з свинячим чи курячим м’ясом, ситна пательня з картоплею та м'ясом, шашлик та багато іншого. Порції, як завжди, великі, їжа смачна, а ціни дуже демократичні – саме за це чимало тернополян так люблять Файне.
  • Замовлення їжі Тернопіль можна зробити й в закладі Клуб Файного Міста. Саме тут є різноманітні страви європейської кухні, зокрема й італійської – паста, брускети, тортеліні, а також великий вибір страв на грилі, салатів та авторських десертів.
  • Бар Пасаж Адлера 13 славиться, насамперед, великим вибором неймовірних бургерів – смачних, великих та соковитих. Крім цього тут є чималий вибір інших страв Америки та Мексики – кесадилья, бурітоси, знамениті пекучі крила «баффало», курячі стріпси та інше.
  • В м. Тернопіль доставка їжі діє і від ресторану паназіатської кухні ЯНГ. Саме тут в меню є оригінальні суші-роли, соба, удон, страви WOK, східні страви з морепродуктами. Якщо захотілося під час карантину чогось справді цікавого та незвичного, то обов’язково замовте азіатські страви з ЯНГу.

Що робити, якщо у вас велика сім’я і у всіх різні гастрономічні вподобання? Все просто – в закладах Файного можливо зробити замовлення страв різної концепції з різних закладів на одну доставку. І всі щасливі та ситі!

 

Доставка їжі Тернопіль від Файного: як зробити замовлення

Насамперед, хочемо наголосити, що під час карантину в усіх наших закладах працівники посилено дотримуються заходів безпеки – працюють в медичних масках та одноразових рукавичках, які періодично змінюють, приміщення, посуд та стільниці часто стерилізуються. А перед виходом на роботу увесь персонал вимірює температуру.

Так само дотримуються усіх протиепідемічних заходів і кур'єри - вони доставляють їжу з масками на обличчях та в рукавичках. Крім цього, усі продукти, з яких готуються страви, свіжі та якісні. Овочі та фрукти ретельно миються.

Тому замовляючи їжу в закладах Сім'ї ресторанів Файного, ви можете бути впевнені у своїй безпеці.

Ще декілька нюансів щодо того, як працює доставка їжі онлайн:

  • Їжа на замовлення в м. Тернопіль доставляється за умови загальної суми чеку від 200 гривень. Доставка тоді коштуватиме лише 30 гривень.
  • Безкоштовна доставка їжі можлива, якщо вартість замовлення перевищує 450 гривень.
  • Оформити замовлення дуже легко - це можна зробити як на сайті закладу, так і за допомогою спеціального мобільного додатку.

Будьте здорові і залишайтеся вдома. А про те, щоб у вас завжди була смачна їжа, ми з радістю подбаємо.

Наступна стаття >Наступна стаття