Доставка їжі Нонаме - смачні страви з нотками Мексики у вас дома

2023-08-10

Мексиканська кухня настільки різнобарвна, що відчути всі її особливості за один раз неможливо. В стравах Мексики переважають бобові, кукурудза та перель чилі, окрім цього, мексиканці обожнюють м'ясо, адже воно насичує організм барьорістью та чудово гармонує з безліччю інгредієнтів, рибу та морепродукти через неабияку користь. Якщо вас теж захоплює або викликає чималий інтерес мексиканська їжа, тоді ми раді вітати в нашому концептуальному закладі НОНАМЕ. Скуштувати традиційні й оригінальні мексиканські страви ви можете не тільки в стінах ресторану, а й на затишній літній терасі. А коли немає можливості відвідати наш бар, доставка їжі з Noname стане в нагоді.

 

Мексиканська кухня у Тернополі в Нонаме. Замовляйте основні страви з доставкою чи в закладі!

Наш мексиканський бар NoName пропонує вам величезний вибір автентичної їжі, окремої уваги заслуговують основні страви. Щоб відчути запальні нотки сонячної Мексики, спробуйте замовити наступні позиції:

  1. Такос. Це, напевне, найпопулярніші смаколики, що представляють собою тортилью, у яку загорнуті овочі, м'ясо, риба чи морепродукти, соус. Такос доставка зробить ваш вечір ситним і позитивним, адже цими стравами наїстеся як ви, так і ваше оточення.
  2. Бурітос. Ще одна класична страва, якою марять мексиканці. Це тортилья, в яку в формі рулетика загорнута щедра начинка. У нас буріто пропонується з куркою, телятиною та креветками. Більшість позицій подаються з авторським соусом і хрумкою картоплею-фрі.
  3. Кесадилью. Ще одна автентична страва, де тортилья загортається у формі трикутника. У меню кесадилья представлена з куркою та телятиною. Здійсніть замовлення їжі на дім або покуштуйте її у нас - ви будете вражені ідеальним поєднанням різноманітних інгредієнтів.
  4. Бургери. Ви досі переконані, що бургер - це виключно американський фаст-фуд? Ми готові вам доказати протилежне, адже в наших бургерах замість пухкенької булочки використовується традиційна тортилья.

Ви можете цю замовити їжу онлайн або на сайті, якщо хочете її отримати у будь-яке зручне місце в межах Тернополя і прилеглих сіл. А щоб повністю відчути драйв Мексики, ласкаво просимо у заклад НОНАМЕ!

Читайте також: Noname - улюблена літня тераса з мексиканським вайбом

 

Коктейлі з собою від НОНАМЕ - чудовий спосіб розслабитися!

Класно, коли можна відпочити не лише тілом, а й душею. Щоб розслабитися та поринути в запальну атмосферу Мексики, замовте коктейлі з собою. У нас актуальна не тільки їжа з доставкою, а й напої, адже пропонуємо ми їх в герметичній алюмінієвій банці. Наші фаворити - це "Aperol Sptritz", "Gin Tonic", "Cream Soda", "Watermelon Paloma". В цих напоях присутні чітко виражені мексиканські нотки, тому вони чудово доповнять смак основних страв. Здійсніть замовлення їжі додому чи на природу, а коли у вас вихідний чи свято, підніміть настрій собі та близьким найкращими коктейлями, що пропонуються з собою! Доставка їжі у Тернопіль і передмістя виконується дуже швидко, а отже зовсім скоро ви отримаєте ідеальний обід чи ситну вечерю!

Наступна стаття >Наступна стаття