Доставка їжі: гаряче, смачно, швидко - все це про доставку від Файного

2019-05-26

Втомилися на роботі і не маєте сил для приготування їжі? За годину на порозі вашого дому з’являться гості, а в холодильнику лише пляшечка йогурту і капустинка? Потреба замовити доставку їжі з ресторану виникала хоча б раз в житті кожною людини. В Тернополі ця послуга стала звичною справою і користується високим попитом.

Чого очікує клієнт? Смачна їжа, приготована зі свіжих інгредієнтів, своєчасна доставка і прийнятні ціни. Але у більшості випадків пропозиції обмежуються одним або двома критеріями. Чи існує можливість отримати комплексний сервіс?

Файне місто - швидка доставка їжі в Тернополі

stravaСім'я ресторанів завжди дбає про своїх клієнтів і намагається довести кожну послугу до досконалості. Кур’єрська служба мережі здійснює доставку їжі точно у вказаний час. Страви готуються після подання заявки з якісних і свіжих інгредієнтів. Кур’єри «Файне Місто» використовують професійні ємності і спеціальну упаковку для харчових продуктів. Ваше замовлення буде доставлене в бездоганному вигляді.

Обрати страви з меню і зробити заявку можна на сайті сім'ї ресторанів. Адміністратори компанії завжди на зв’язку і готові допомогти клієнтам. Тут ніколи не виникає плутатини і прикрих неприємностей. Мінімальна вартість замовлення складає 200 грн, послуг кур’єра – 30 грн. У нас є безкоштовна доставка їжі. Якщо вартість вашого замовлення перевищує 400 грн, роботу кур’єра оплачує компанія.

Борщі, салати, гарячі страви і суші на доставку

Важлива перевага сім'ї ресторанів Файного Міста – смачна і корисна їжа. Ви можете обрати будь-які пропозиції з меню кількох закладів.

  • YOUNG,
  • «Пасаж Адлера 13»,
  • Клуб і Паб «Файне Місто».

Асортимент охоплює всі смакові уподобання – від закусок та бургерів до вишуканих страв високої кухні. Бездоганна якість за прийнятною ціною справить на вас приємне враження.

Високим попитом користується доставка від ресторану паназіатської кухні YOUNG. Клієнтів приваблюють екзотичні смаки і незвичні поєднання. Тут готують найсмачніші суші в Тернополі. Кухарі YOUNG досконало володіють тонкощами приготування кулінарних шедеврів з морепродуктів.

Не маєте змогу обідати вдома? Не варто псувати здоров’я сухими бутербродами і напівфабрикатами швидкого приготування. Доставка обідів від сім'ї ресторанів Файного Міста дозволить уникнути хвороб, спричинених нераціональним харчуванням. Замовляйте салати, супи і борщі, гарячі страви, фреші і наповнюйте свій організм енергією для нових звершень.

Запросили друзів на вечірку? Замовте доставку бургерів і закусок. Вони стануть чудовим доповненням до крафтового пива і безалкогольних напоїв.

Наступна стаття >Наступна стаття