Доставка від Сім’ї ресторанів Файного Міста: дешевше замовити, ніж приготувати!

2019-05-26

Філософія нашої мережі незмінна вже багато років – отримуйте задоволення від життя і смачної їжі! А про яку гастрономічну втіху може йти мова, якщо немає часу на кухню, бракує навичок або просто лінь? Ідеальним вирішенням проблеми є доставка у місті Тернопіль. Наші гості стверджують, що поїсти у Файному дешевше, аніж приготувати власноруч вдома – тож скористайтеся нагодою заощадити час на приємні та цікаві події!

Паб і КЛУБ Файного Міста: доставка смачних страв на офіс та додому

stravaДе б Ви не знаходилися, у якому куточку Тернополя не жили чи працювали, ми нагодуємо Вас смачним і поживним обідом! Їжа на доставку – то реальна альтернатива відвідинам кафе або довгим приготуванням на домашній кухні. Це особливо актуально зараз, коли часу постійно бракує, а клопотів повні «кишені».

КЛУБ та Паб Файне Місто не лише допомагають заощадити кошти на вечері, адже ситність та бездоганний смак страв для нас не менш важливі. Ми готуємо виключно з безпечних та екологічних продуктів, не використовуємо напівфабрикатів чи заморозки – Ваша схвальна оцінка та задоволений шлунок для нас понад усе!

Мережа закладів Файного завжди піклується про бюджетність страв, великі порції і Ваше задоволення від трапези. А ще ми пропонуємо безліч чудових страв:

✓ Меню пабу Файне – українська кухня, авторські рецепти, закуски різних народів Європи. Особливо рекомендуємо наші страви-«бестселери»: панський дерун, фірмові ковбаски власного виробництва, теплий салат з ніжною індичкою.

✓Меню КЛУБУ – італійська кухня, страви-гриль, легендарні клубні бургери, вишукані європейські десерти. Обов’язково скуштуйте юшку з білих грибів та тортеліні, цезар з пряною куркою та чіпсами начос, тальяту та ребра Техас з картоплею.

Доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного Міста: смачно, безпечно і доступно!

Постійні клієнти Файного знають, що доставка працює швидко, а страви приїжджають завжди гарячими та ароматними. Для тих, хто з нами тільки знайомиться, надаємо інформацію щодо послуги:

✓ Мінім. сума замовлення для доставки сто гривень!

✓ Вартує послуга – 30 гривень, якщо скооперуєтеся з друзями і замовите страв від 400 гривень і більше – доставка за наш рахунок!

✓ Заклади паб та КЛУБ Файного Міста реалізують послугу з 11:00 до 24:00 години без перерви та вихідних!

✓ Можна замовити страви і напої одночасно з двох закладів – усе привезуть в одному пакуванні!

Наступна стаття >Наступна стаття