Доставка суші: 5 причин закохатися в оригінальний смак з Янгу

2019-12-17

 

Найпростіший спосіб поласувати всім відомим східним делікатесом – замовити суші з доставкою додому. Сьогодні існує чимало ресторанів, де є доставка суші Тернопіль, але найсмачніші суші-роли та найкраща доставка, звісно ж, у Party Restaurant YOUNG. 

 

Замовити суші Тернопіль: чому саме ЯНГ

sushiВ ресторані азіатської кухні ЯНГ можна замовити багато різноманітних східних страв з оригінальним смаком. Але найбільшою популярністю, безперечно, користуються наші найсмачніші суші в Тернополі, в які неможливо не закохатися. 

1. По-перше, в ЯНГу суші готуються по оригінальній рецептурі, розробленій спеціально для подачі в закладі, тобто таких цікавих поєднань смаку ви не спробуєте більше ніде. Ніяких заїжджених банальних рецептів, ми готові вас здивувати!

2. По-друге, у нас на кухні – лише якісні, перевірені та свіжі продукти. Наша фішка в тому, що ми не користуємося замороженою рибою та морепродуктами, а лише охолодженими. Так страви зберігають все багатство смаку, а також усю свою користь. Сир, рис, овочі та соуси теж найвищого ґатунку. 

3. Ще одна причина полюбити наші суші – це великі порції. Ми справедливо вважаємо, що у цьому випадку розмір має значення, тож наші суші-роли справді великі, а начинки – багато. До кожного замовлення додається у достатній кількості соєвий соус, імбир і васабі.

4. Швидка доставка. Не хочете довго чекати? І не треба! Наші кур’єри швидко доставлять ваше замовлення додому, на роботу, чи на вечірку. А зробивши попереднє замовлення і вказавши бажану годину, можете бути впевнені, що усі смачні наїдки приїдуть точно в обумовлений час. До того ж, завдяки спеціальним ємностям для перевезення продуктів, суші доберуться до вас в ідеальному вигляді, подача буде не гірше, ніж у ресторані. 

5. Вигідні ціни. Думаєте, демократичні ціни і найвища якість не поєднуються? Помиляєтесь! У ЯНГ це можливо. Сім'я ресторанів Файного Міста – це завжди найкраще співвідношення ціни та якості страв  і обслуговування.

 

Файне місто меню доставка: як скористатися послугою

Хочете суші вже і зараз, і не знаєте як скористатися доставкою чи обрати собі бажані страви? Все максимально просто:

  • Зателефонуйте за номерами телефонів, вказаними на сайті. Працівники закладу з радістю допоможуть вам у виборі.

  • Завантажуйте на свій смартфон наш безкоштовний додаток, спеціально розроблений для зручності клієнтів. З його допомогою можна замовити будь-яку страву із усіх наших закладів.  

  • Оберіть страву на сайті закладу, де є фото, опис та ціна усіх страв.

  • Замовте доставку безпосередньо в одному з наших закладів та вкажіть адресу та бажаний час доставки.

Доставка у YOUNG працює кожного дня з 14:00 до 23:30 години. 

Щоб скористатися послугою доставки, сума вашого замовлення має складати мінімум 200 гривень в межах Тернополя та від 300 гривень при замовленні за межі міста. Тоді доставка коштуватиме 30 гривень в місті і 50 гривень – за межами міста.

Вам не потрібно буде оплачувати доставку по Тернополю, якщо ви замовите собі суші на суму більшу, ніж 450 гривень, вона буде абсолютно безкоштовною! Доставка за місто безкоштовна, якщо сума чеку складає понад 500 гривень. 

Наші оригінальні роди за унікальною рецептурою обов’язково припадуть вам до смаку, а величина порцій і бездоганний вигляд приємно здивують. 

Якщо не вірите в справжнє кохання, то замовте суші із ЯНГ, і ви переконаєтеся, що воно існує!

Наступна стаття >Наступна стаття