Доставка піци на корпоратив від СРФМ - свято зі смаком!

2023-11-30

Корпоратив - це настільки позитивна подія, що її з нетерпінням очікує кожен працівник. Щоб все пройшло на найвищому рівні та запам'яталось усім учасникам заходу, варто серйозно підійти до підготовчого процесу. Перш за все, слід добре обдумати ідею корпоративу та місце його проведення. Крім цього, надважливу роль відіграє їжа, адже вона має смакувати кожному співробітнику та приносити безліч позитивних емоцій. Безпрограшним і універсальним рішенням для організаторів корпоративної вечірки є смачна піца. Ця страва об'єднує, піднімає командний дух і дозволяє розслабитись. Досі вагаєтесь чи у роздумах, яку найкраще замовити їжу на корпоратив, - оберіть піцу і ви точно не прогадаєте. А якщо це ще й піца від СРФМ, то організація не лише найвеселішого, а й найсмачнішого заходу гарантована!

 

Чому для святкування корпоративу слід замовити піцу у Тернополі?

Вам, напевне, цікаво, чому варто першочергово заказати піцу. І справа не тільки в тому, що ця їжа доступна і отримала широке визнання, але й у таких важливих моментах:

  • Піца - страва, яку можна розділити на безліч шматочків, аби кожному вдалось нею насолодитись і обрати для себе улюблену позицію.
  • Така їжа може складатись із різноманітних начинок. Ви можете обрати як сирну, так і м'ясну піцу, а прихильникам дієтичних і корисних страв припаде до душі страва з безліччю свіжих соковитих овочів.
  • Піцу ви можете їсти руками навіть стоячи, тому якщо організатори корпоративу вирішили запропонувати фуршетний стіл, то саме ця страва може стати його прекрасним доповненням. Куштуйте кожен шматочок руками і він буде смакувати ще краще.

Так, це основні причини, чому варто замовити піцу в Тернопіль і передмістя для ідеальної корпоративної вечірки. Це топова страва, від якої важко відмовитись через розмаїття начинок і смаків!

 

Доставка піци у Тернопіль і околиці з різних закладів СРФМ - це швидко, просто та доступно!

замовити піцу на корпоратив

Плануєте організувати незабутню і, водночас, безтурботну корпоративну вечірку - доставка піци з Файного прийде на допомогу та вирішить безліч задач. Послуга актуальна як по місту, так і у передмістя, тому навіть коли ви знаходитесь за межами Тернополя, це жодним чином не повпливає на ваші грандіозні плани і феєричні посиденьки у колі колег. Ми, Сім'я ресторанів файного міста, радимо звернути увагу на наші заклади, де створюється найкраща піца у Тернополі:

  1. Паб Файного Міста. Це ресторан, в меню якого піца з'явилася першою. Готуємо ми її за принципом витримки тіста, що займає до 24 годин. За цей період воно стає особливо ніжним і запашним, а те, що страва випікається на дровах, додає ще більшої родзинки.
  2. Antica Eatery. Якщо вас цікавить у передмістя чи Тернопіль доставка піци справжньої неаполітанської, перегляньте меню з нашого ресторану АНТІКА. Тут представлені як традиційні, так і авторські страви, розроблені за рецептами наших досвідчених піцайоло, в них ми втілили всі традиції кухарів Італії. 
  3. Роуд. Цікавить від Сім'ї Файне місто піца - доставка з цього закладу повинна привабити прихильників класичних смаків. До речі, тут вона коштує недорого, тому стане класним рішенням для корпоративу. Меню включає понад 10 позицій піци, серед яких наша авторська “Фірмова” 2 в 1 чи “Regina L” для поціновувачів ароматних грибів, соковитої шинки та мегасмачного вершкового соусу.

Перевагою здійснення замовлення у нашій Сім'ї ресторанів Файного Міста є те, що ви можете отримати різні варіації піци з перелічених вище закладів одночасно. Щоб оформити доставку, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж переходьте на сайт. У нас також можлива абсолютно безкоштовна доставка піци, якщо ви оформили замовлення на велику компанію. Організовуйте корпоратив на позитиві, не думаючи про ретельну підготовку та розробку меню, - доставка піци по Тернополю та приміських зонах стане чудовим виходом із ситуації, аби зібрати колектив і відпочити так, як цього прагне кожен! А безкоштовна доставка піци у Тернопіль і передмістя - це приємний бонус, що ще більше підніме настрій всім вашим співробітникам і вам, зокрема!

Читайте також: Піца Роуд - найдешевша піца в Тернополі! (Але від цього не менш смачна)

Наступна стаття >Наступна стаття