Переваги доставки їжі в Тернополі від Файного Міста

2019-09-10

Не завжди та не у всіх є час, натхнення готувати вдома. До того ж іноді хочеться просто відпочити чи порадувати себе чимось таким незвичайним і смачненьким, що в домашніх умовах приготувати самостійно неможливо. Та й для чого такі муки, якщо є професійні кухарі з сім’ї ресторанів «Файне Місто», які потурбуються, щоб страви на Вашому столі мали неперевершений смак і бездоганний вигляд.

Замовити їжу в мережі «Файне Місто» надзвичайно просто і не займе багато часу: наш персонал працює злагоджено та оперативно, а кур'єри з блискавичною швидкістю доставляють замовлення за вказаною адресою.

Доставка їжі Тернопіль: страви з найкращих закладів міста у тебе на столі!

Доставка їжі Тернопіль від Файного гарантує, що Ваше замовлення буде доставлене гарячим, запашним та не втратить під час транспортування презентабельного вигляду. 

За часом доставка з Файного закладу займає від 40 хв. до 1.5 години. Це обумовлено тим, що ми не заморожуємо продукти та не використовуємо напівфабрикати, всі страви готуються нашими шеф-кухарями з нуля зі свіжих інгредієнтів одразу ж як надійшло замовлення.

Головна особливість нашої мережі це те, що ми здійснюємо доставку з чотирьох унікальних за своїм спрямуванням закладів, які пропонують велике різноманіття страв та напоїв. 

  • Паб Файне Місто та КЛУБ Файного порадує кур’єрською доставкою страв італійської кухні (щодня з 11:00 до 23:30).
  • З Бару Пасаж Адлера 13, окрім доставки напоїв алкогольного меню (класичні та авторські коктейлі) можлива доставка бургерів та інших страв американської кухні (працюємо з 12:00 до 23:30).
  • Доставка суші та іншої паназіатської їжі з заклад YOUNG можлива з 14:00 до 23:30.

Навіть, якщо Ви зробите замовлення за кілька хвилин до кінця роботи, воно буде доставлене не дивлячись на пізній час.

Завдяки нашому сервісу доставка обідів на офіс з Пабу чи КЛУБу і доставка суші Тернопіль з ЯНГу (і не тільки) може бути скомпонована в одне замовлення. Кур’єр доставить з різних закладів усі страви разом! Вартість доставки усього лише 30 грн, або ж безкоштовна за умови замовлення на суму від 400 грн.

Як замовити напої та страви з доставкою додому від сім'ї ресторанів «Файне Місто»?

«Файне Місто» пропонує багато способів замовити напої та страви з доставкою додому чи в інше місце з наших закладів. Адже ми піклуємося про те, щоб взаємодія усіх клієнтів з нашою мережею була максимально простою, зрозумілою і швидкою.

  • Ви можете особисто завітати до нашого закладу і залишити своє замовлення та адресу.
  • Замовити їжу з доставкою можна й в онлайн-режимі на нашому сайті fainemisto.com, опісля надходження заявки наш адміністратор зв’яжеться з Вами для уточнення подробиць.
  • Скористайтеся спеціально розробленим для цього додатком, завантаживши його на свій телефон, щоб мати завжди під рукою.
  • Також і досі достатньо просто зателефонувати нам.

Проводьте час з задоволенням, смакуючи страви від Файного Міста за будь-яких обставин та де б Ви не були!

Наступна стаття >Наступна стаття