Дитяче меню Na nebi: що пропонує заклад для ваших непосид?

2022-05-31

Всім відомо, що діти ростуть швидко. Саме тому вони безсумнівно потребують якісного та збалансованого харчування. Воно повинно бути не лише поживним, а й смачним. Не менш важливу роль відіграє зовнішній вигляд страв. Вони повинні бути оформлені красиво, по-казковому. Тільки в такому випадку у дітей прокинеться до їжі неабиякий інтерес. А як же ж бути з солодощами? Адже, кожна дитина в захваті від подібних ласощів, проте дорослі знають, що вони не є корисними. Багато батьків помилково вважають, що якісні та поживні страви можна приготувати лише вдома. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, готові зламати цей стереотип. Для цього Вам, шановні батьки, слід відвідати зі своїми синочками та донечками популярний ресторан НА НЕБІ. Для наших юних гостей окремо розроблене спеціальне меню, яке включає лише смачні та корисні смаколики.

 

Унікальне дитяче меню в ресторані Na nebi: на які страви варто звернути увагу?

Заклад Na nebi врахував всі нюанси щодо збалансованого раціону юних гостей, тому пропонує виключно корисні смаколики для дітей. Ми розуміємо, що дитяче харчування повинно бути ще й надзвичайно смачним. Переглянувши наше меню, Ви, шановні батьки, будете у захваті від асортименту страв. А ми, в свою чергу, створюємо їх не лише з використанням сертифікованих інгредієнтів, а й з неабиякою любов'ю та теплом. Наше меню для діток включає різноманітні смаколики, серед яких можна відмітити наступні:

  1. Курячий бульйон. Спробувавши його, Ваша дитина згадає смак того бульйону, який їй готує бабуся. Адже він по-справжньому домашній. Подається страва з ситними, проте дієтичними равіолі з індички. Дитяче меню ресторану На Небі Тернопіль створене таким чином, щоб дитина була не лише ситою, а й задоволеною. Тому ми пропонуємо сучасну подачу цієї першої страви.
  2. Равіолі з індичкою. Це справжній кулінарний шедевр. Соковиті, ніжні та м'які равіолі з індичкою гармонійно поєднуються з вершками та запашним пармезаном. Повірте, Ваша дитина буде в захваті від даної страви. Щоб її скуштувати, Вам необов'язково відвідувати заклад. Ви можете замовити дитячу їжу з доставкою у будь-яке зручне місце. Зробіть дитині приємний сюрприз, а себе, в свою чергу, відволічіть від буденних справ на кухні.
  3. Сирники зі сметаною. Ваша дитина полюбляє солодке? А Ви знали, що ласощі можуть бути корисними? Соковиті, пухкі та ніжні сирники подаються зі свіжою сметаною, ягідним соусом і карамеллю. Ваша дитина буде в захваті від такого десерту.
  4. Млинці з бананом і шоколадом. Це ще одна популярна страва серед юних ласунів. Наші млинці, що смакують по-домашньому, ідеально поєднуються з молочним шоколадом, бананом, маршмелоу, які так полюбляють дітки!
  5. Бургер з індичкою. Цей смаколик неодмінно сподобається старшим дітям. Зверху хрумка, а всередині пухка бао-булочка власного приготування разом з індичим філе, соусом цезар і шашличним, томатами, сиром чеддер і салатом рамен створюють ідеальну смакову композицію. Подається страва з запашною й апетитною картоплею фрі.

Дитяче меню в ресторані На Небі вражає своїм різноманіттям. А ще тут завжди буде чим зайнятись юним непосидам, адже спеціально для них пропонується по-сучасному облаштована ігрова кімната. Це ідеальний шанс для дорослих поспілкуватись один з одним, а для діток - незабутньо та активно провести час. Не всі дитячі кафе Тернопіль мають такі зони, але На Небі подбав про повноцінний відпочинок маленьких відвідувачів.

Читайте також: Чому діткам необхідне власне меню?

 

У нас Ви можете замовити дитячу їжу з доставкою: ми потурбуємось про Ваше сімейне дозвілля

У Вас був важкий день на роботі або ж просто немає бажання готувати їжу? Не проблема! Ми, СРФМ, надаємо таку послугу, як доставка їжі Тернопіль. Ми готові привезти страви не лише для дорослих, а й для діток. А все завдяки тому, що ми піклуємось про кожного. Щоб оформити замовлення, слід спочатку переглянути дитяче меню в кафе. Воно представлене на сайті та в мобільному застосунку. Оберіть ту страву, яка найкраще смакуватиме Вашій дитині. Подаруйте їй позитивні емоції, а себе відволічіть від буденності. Проведіть якомога більше часу з синочком чи донечкою! А ми, СРФМ, готові зробити Ваш день чи вечір незабутніми та надвичайно смачними.

Наступна стаття >Наступна стаття