Дитина також хоче бургер, а Ви переживаєте про користь? Маємо для неї дитячі бао-бургери!

2022-07-04

Всі ми розуміємо, що страви для дітей повинні бути не лише смачними, а й корисними. А ще, будучи батьками, ми часто помічаємо, що дитина любить повторювати те, що роблять дорослі. Так, і це стосується не лише манер поведінки та спілкування. Коли Ви відвідували зі своєю малечею заклад і замовляли бургери, то, напевне, помічали, як вона слідкує за процесом його куштування. Так, дітки бажають бути схожими на дорослих і також хочуть вживати смаколики, які полюбляють їхні батьки, наприклад, дитячі бургери. 

 

Дитяча їжі у На Небі смакує по-дорослому: які страви пропонуються для юних відвідувачів?

дитяче меню

Щоб замовити корисні та смачні страви для дітей, Вам слід відвідати відомий заклад На Небі. Тут представлене окремо дитяче меню ресторану. Вам ні за що не потрібно хвилюватись, адже всі смаколики розроблені з урахуванням віку та потреб дитини. До слова, тут пропонуються дитячі страви для малюків віком від 6 місяців! А це означає, що Вам не прийдеться думати, куди піти і що замовити. Ресторан На Небі готовий вирішити ці питання і організувати для Вас незабутній сімейний відпочинок. 

Варто розуміти, що корисне дитяче меню - це не лише супи, дієтичне м'ясо та овочі, приготовані на пару. Існує безліч інших смаколиків, які візуально нагадують їжу для дорослих, проте їхні складники дещо відрізняються. Для прикладу, великим попитом серед батьків і їхніх діток користуються бао-бургери. Чим вони особливі? Адже споконвіків відомо, що фаст-фуд шкідливий. Насправді, бургери, які створюються професіними кухарями в ресторані На Небі, складаються лише з поживних і корисних інгредієнтів. До складу даної страви входять: бао булочка власного приготування, філе індички, соус шашличний, сир чеддер, помідор, салат рамен, соус цезар. Подається вона з хрумкенькою та свіженькою картоплею-фрі. Така дитяча їжа рекомендується до вживання тому, що не містить шкідливих жирів, ароматизаторів і інших добавок. Вона ситна та збалансована, добре засвоюється організмом і не створює відчуття важкості. Звичайно, не може не здивувати її подача. Подається смаколик, ніби для дорослих. Вашій дитині вдасться її їсти так само, як і Ви, повторюючи за Вами кожен рух. Це їй неодмінно принесе радість!

Дитяче меню СР Файного міста унікальне. Окрім смачнющих бургерів, тут можна замовити і інші страви, які чудово смакують юним гостям закладу. Дитяче меню в ресторані включає такі популярні смаколики:

  • бульйон курячий, що смакує по-домашньому, ніби в гостях у бабусі;
  • соковиті равіолі з корисною та дієтичною індичкою;
  • фрикадельки з індички, що тануть у роті;
  • ніжне картопляне пюре;
  • поживну картопельку-фрі з використанням батату;
  • гречану кашу, що подається у ароматному та ніжному вершковому соусі;
  • пухкі сирники та акуратні налисники для справжніх ласунів та інші страви. 

Детальніше ознайомитися з меню Ви можете на нашому сайті fainemisto.com, у мобільному додатку. Оберіть для своєї дитини улюблений смаколик! Зробіть свій вихідний день чи вечір після робочого дня особливим. Проведіть його разом з синочком чи донечкою у улюбленому закладі, де створюються неповторні кулінарні шедеври для кожного, в тому числі юного гостя. Всі вони готуються з любов'ю, неабияким теплом та звичайно, з використанням найкращих інгредієнтів!

 

Дитяче меню з доставкою: відволічіться від буденності чи організуйте незабутній святковий захід!

Коли мама виснажена після важкого робочого дня, немає потреби проводити решту часу на кухні. Для цього слід переглянути дитяче меню з доставкою від ресторану На Небі. А ще воно пригодиться у тому випадку, якщо планується святкування подій за участю діток. Юні дегустатори будуть приємно вражені переліком смаколиків, адже вони не лише чудово смакують, а й красиво подаються. Доставка їжі для дитини - це шанс організувати захід без потреби готувати страви самостійно. А ще завдяки цій послузі Ви можете провести якомога більше часу з синочком чи донечкою, а не на кухні! Ми, СРФМ, піклуємось про вас і Ваших діток, тому пропонуємо лише найкращу їжу! 

Наступна стаття >Наступна стаття