День народження на природі: проведи своє свято з Сім'єю ресторанів

2021-06-24

День народження – важлива подія в житті кожної людини, яку хочеться незабутньо провести в колі рідних та найближчих друзів в затишній атмосфері.

Які холодні закуски на день народження Сім’я ресторанів пропонує замовити?

Весняна та літня пора – ідеальний час для проведення дня народження, оскільки є можливість обрати у якості місця святкування не лише заклад у середмісті, але й локацію на природі, що особливо актуально за теплої та спекотної погоди. Тим більше, святкування за містом має ряд вагомих переваг:Доставка їжі Тернопіль

  • невимушена атмосфера, що дозволить відволіктись від буденних справ;
  • можливість зібрати будь-яку кількість людей, адже не потрібно думати про те, як розмістити усіх гостей у закладі або квартирі (що особливо актуально в період карантинних обмежень);
  • можливість організувати та провести активні розваги на свіжому повітрі, а не сидіти декілька годин за столом.

Однак, святкування у гармонії з природою та класний відпочинок із друзями за межами міста не є приводом собі відмовляти у смачних ресторанних стравах, оскільки Сім'я ресторанів Файного Міста організує виїзне свято на найвищому рівні!

Сім'я ресторанів Файного Міста пропонує замовити їжу Тернопіль та холодні закуски на день народження з доставленням у будь-яку виїзну локацію поблизу нашого міста. Холодні закуски, гарячі страви, салати європейської, французької, італійської, іспанської, паназійської, української, мексиканської, японської та американської кухонь й алкогольні та безалкогольні напої – лише неповний перелік смачних страв, що пропонує FaineMisto на Тернопіль доставка їжі для кожної святкової події! Для зручності наших клієнтів в холодні закуски меню також представлені унікальні готові фуршет-бокси, де присутні різні ресторанні холодні закуски та делікатеси у невеликих порціях, або ж ми врахуємо всі Ваші побажання при комплектуванні нового фуршет-боксу саме для Вашого свята:

  • бокс м’ясних делікатесів вагою 530 г та вартістю 249 грн, до якого входять салямі чорізо, прошуто, грісіні, язик, сало в'ялене, оливки, гірчиця в зернах, корнішони, перець чилі;
  • фуршет-бокс м'ясних делікатесів та сирів вагою 560 г та вартістю 249 грн, до якого входять багет цибулевий, грісіні, виноград, оливки, мед, пармезан, брі, дор блю, салямі чорізо, прошуто, соус ягідний;
  • сирно-фруктовий фуршет-бокс вагою 600 г та вартістю 249 грн, до якого входять ягоди сезонні, брі, пармезан, дор блю, традиційні італійські хлібні палички грісіні, 6 скибочок багету цибулевого, мед, соус ягідний та фундук.

Доставка їжі Тернопіль від Сім’я ресторанів Файного міста – легко влаштуйте своє свято!

Окрім днів народжень, Сім’я ресторанів Файного Міста організовує і будь-якого іншого роду виїзні офіційні або напівофіційні події, де наші фуршети та кейтеринги стануть ідеальним доповненням до Вашого свята! Чому варто замовити холодні закуски від Сім’ї ресторанів на доставка їжі Тернопіль?

  • Вчасне приготування і безпечна доставка закусок і посуду кур’єрами, сервірування та оформлення фуршетних столів й обслуговування гостей власними висококваліфікованими офіціантами.
  • Відповідальна організація свята різного масштабу у будь-якій міській та виїзній локації, в т.ч. на природі та в сільській місцевості.
  • Невимушена та приємна атмосфера із дотриманням усіх етикетних та протиепідемічних норм організації фуршетів.
  • Використання лише найкращих свіжих та попередньо незаморожених продуктів.

Замовити доставка Тернопіль можна онлайн на сайті https://fainemisto.com/, за телефонами або в додатку «Файне Місто» щоденно до 21:20. Зробіть замовлення вже сьогодні та ми попіклуємось про комфорт Ваших гостей!

Наступна стаття >Наступна стаття