Делікатеси від ресторану Jan Amor: що варто спробувати?

2019-09-23

Найголовнішим делікатесом, дарунком моря та найжаданішою стравою більшості людей є саме устриці. Ці молюски надзвичайно корисні для здоров’я людини, позаяк багаті на білок, різні вітаміни та мікроелементи. Завдяки своїй низькокалорійності, вони позитивно впливають на загальний фізичний стан, фігуру. Ці свіжі морепродукти здатні заспокоїти нервову систему, покращити настрій та підвищити лібідо, адже здавна відомі своїми властивостями афродизіаку.

Устриці є поживним та корисним продуктом, але лише за умови правильного зберігання та приготування. Наш вишуканий ресторан знає все про цей делікатес і запрошує Вас на особливу вечерю!

Jan Amor: ресторан у Тернополі, в якому готують і подають найсмачніші устриці!

Наш ресторан у Тернополі відомий своїм прискіпливим та ретельним відбором продуктів для приготування страв. Зокрема фішкою нашого закладу є морепродукти преміум-класу, які ми замовляємо у перевіреного постачальника з-за кордону виключно в охолодженому вигляді. Жодного заморожування, позаяк воно миттєво псує продукт та кінцевий смак страви! 

У гурманів-початківців одразу виникає проблема: як правильно їсти ці морепродукти? Ресторан подбав про Ваш комфорт і зручність, тому наші офіціанти люб’язно запропонують Вам правильне столове приладдя і принесуть молюски у відкритих раковинах:

  • Притримайте щипцями (або рукою) раковину.
  • Спеціальною виделкою (або ложкою, якщо так зручніше) відділіть молюск.
  • Додайте декілька крапель лимонного соку.
  • Ковтніть устрицю разом із рідиною, що у раковині, не жуючи її.

Свіжі, смачні та що не менш важливо — правильно приготовані устриці у Тернополі Ви можете покуштувати у нашому ресторані. Їх найкраще поєднувати з легким білим вином, ігристим та шампанським. Ми пропонуємо не лише свіжі устриці, але також запечені та тушковані з різним гастрономічним доповненням.

Хто очолює найкращі ресторани Тернополя? Наш розкішний та кулуарний Jan Amour!

Найкращі ресторани Тернополя ті, що дбають про затишок і спокійний відпочинок своїх гостей! Саме таким є наш заклад, він орієнтується на першокласний сервіс та високу авторську кухню.

Ми пропонуємо французькі та ірландські устриці з Атлантичного океану. Вони дійсно мають особливий смак так бездоганну свіжість. Окрім Fine de Clair, Perle Blanche та Saint Patrick Ян Амор пропонує запечені устриці із сирним соусом та ікрою тобіко. Легкий аромат моря, ніжне м’ясо та незабутній післясмак, що нагадує освіжаючий бриз — гастрономічне задоволення, яке Ви маєте відчути на собі!

Заклади нашої мережі — найдемократичніші ресторани Тернополя. Ціни, якість страв та високий рівень обслуговування у нас завжди спрямовані для максимального задоволення наших гостей. Ми зробили делікатеси доступними кожному, будьте певні, таких устриць у нашому місті Ви можете скуштувати тільки в Jan Amor!

Наступна стаття >Наступна стаття