Декілька причин скуштувати фондю На Небі - Розкриваємо секрети смаку

2021-08-02

Сьогодні широкою популярністю користуються насамперед страви, що мають незвичайну подачу, одним із найяскравіших прикладів якої є фондю – традиційна страва швейцарської, французької, італійської та німецької національних кухонь, що являє собою суміш плавлених сирів з додаванням спецій, мускатного горіха та часнику.

Сирне фондю із якими стравами пропонує На Небі Тернопіль?

Cирне фондю є невіддільною частиною страв з м’яса та морепродуктів, оскільки ніжне поєднання декількох швейцарських сирів дозволяє якомога яскравіше розкрити смак останніх. Саме тому, ресторану На Небі Тернопіль вдалось гармонійно інтегрувати фондю в деякі свої страви, аби гості були вражені не лише неймовірним їх смаком, але й достатньо незвичною подачею, ще навіть не спробувавши їх. Сьогодні в ресторан На Небі Тернопіль меню представлене сирне фондю в наступних стравах:сирне фондю

  1. Сирне фондю з телятиною – ексклюзивна вишукана страва для справжнього гурмана! Фондю готується з трьох видів сирів (дорблю, сулугуні, пармезан) із додаванням спецій і вершків та подається з великою порцією грильованої телячої вирізки, молодою картоплею, печерицями та помідорами чері на лаваші.
  2. Сирне фондю з креветками. Фондю готується з трьох видів сирів (дорблю, сулугуні, пармезан) із додаванням спецій і вершків та подається зі смаженими в апельсиновій олії тигровими креветками, міксом сезонних фруктів, помідорами чері, молодою картоплею й цибулевим багетом власного приготування.

Ресторан На Небі Тернопіль – сирне фондю, що закохує в себе з першого погляду!

Ресторан На Небі Тернопіль – це соковиті страви сучасної української та європейської кухні, серед яких точно варто кожному тернополянину спробувати саме вищезазначені страви із фондю, оскільки за довготривалий час вони перетворились на одну із родзинок ресторан На Небі Тернопіль меню:

  • демократична фондю ціна, доступна кожному;
  • сирне фондю надає кожній страві по-справжньому оригінальний, сучасний й привабливий вигляд та дизайн;
  • страви із фондю зручно споживати як одному, так і замовити на компанію;
  • сирне фондю – це завжди вишукане поєднання найсвіжіших швейцарських сирів з овочами, м’ясом та картоплею;
  • Ви можете спостерігати за приготуванням сирне фондю на відкритій кухні, розташованій в центрі залу, допоки очікуєте на своє замовлення, нагулюючи тим самим апетит.

З фондю будь-яка вишукана страва для справжнього гурмана розкриє для Вас свій незабутній смак по-новому! Ресторан На Небі запрошує до себе кожного насолодитись витворами справжнього кулінарного мистецтва у затишній атмосфері та переконатись в цьому!

Наступна стаття >Наступна стаття