Дегустація вина в ресторані NA NEBI - найбільша винна карта Західної України

2019-05-26

Культура споживання вина демонструє Вашу обізнаність та спроможність оцінити смак напою. Неможливо поважати і любити вино, але разом із тим бездумно його ковтати в очікуванні на сп’яніння. Святкування дня народження, річниці або романтичне побачення у ресторані – це чудова нагода скуштувати вишукане вино і правильно його оцінити.

Український ресторан NA NEBI: дегустуйте вино як справжній сомельє!

neboЗвичайно, професійний сомельє обізнаний у тонкощах роботи з вином та його гідній презентації. Ми у свою чергу визначимо декілька простих правил, що дозволять кожній людині провести власну дегустацію.

Смачна кухня і найбільша на Західній Україні винна карта ресторану НА НЕБІ – це складові Вашого незабутнього вечору. Неодмінно завітайте до нас на дегустацію, тим паче, вибір вина дійсно вражаючий. А перед вечерею ознайомтеся з декількома порадами щодо дегустації:

✓ Зовнішній вигляд. Піднесіть келих до світла, через скло оцініть вигляд, прозорість, колір. Розповсюджена помилка: більшість людей під час святкування у ресторані тримають рукою власне келих, а треба виключно за ніжку!

Для червоного вина можлива незначна кількість осаду, але в жодному разі не має бути мутності. Ігристе вино оцінюють за бульбашками – важлива їх густота і різкість, а також за піною – має бути стійка та щільна.

✓Колір. Чим старше вино, тим воно світліше, молоде більш насиченого і глибокого кольору. Зауважимо, сорт винограду також впливає на колір і відтінки.

✓ Міцність. Злегка бовтніть вино у келисі, якщо стікає по стінках посуду швидко, тоді напій має легкий смак, якщо довго – вино міцне або солодке. Український ресторан НА НЕБІ пропонує Вам чималу колекцію вина, в якій можна обрати своє улюблене та познайомитися з новим.

✓ Аромат. Знову злегка бовтніть вино та повільно вдихніть аромат. Молоде вино має простий запах, а з віком його смак і аромат розкриваються краще, відчувається багатогранність відтінків. Сім’я ресторанів Файне Місто рекомендує спробувати розпізнати за ароматом склад вина і для перевірки поцікавитися в офіціантів.

✓ Смак. Не треба чимдуж ковтати, затримайте маленький ковточок у роті, ледь наберіть губами повітря, щоб смак вина розкрився краще. Нехай піднебіння, язик та губи розкажуть Вам про букет напою. Ковтніть, відчуйте післясмак – якщо він довгий і приємний – вино хорошої якості.

Ресторан NA NEBI: сімейний відпочинок та дегустація вина

Де провести час зі сім’єю, де святкувати день народження чи річницю? Тільки там, де смачна їжа і якісний алкоголь! Найбільша винна карта Західної України та кухня-гриль стануть чудовим доповненням до Вашого свята. Ресторан НА НЕБІ також пропонує стати сомельє-початківцем та оцінити смак нашої колекції вина.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття