Де замовити паску в Тернополі? Сім'я ресторанів Файне Місто приймає замовлення на випічку пасочок.

2019-05-25

Найкраще свято те, що зустрічаєш із рідними людьми. Сім’я ресторанів «Файного Міста» любить своїх гостей, тому дарує можливість святкувати Великдень без зайвої метушні. Так-так,  ми приймаємо замовлення на пасочки!

Замовити їх можна в адміністраторів наших закладів. ➤ Файне Місто: 097 600 10 47 ➤ КЛУБ Файного Міста: 097 955 77 11 ➤ Jan Amor: 067 450 77 11 ➤ Пасаж Адлера 13: 067 13 13 303 

Великодня паска від найкращих кухарів Тернополя: мережа Файне Місто знає, як потішити Вас смаколиком

paskaКожен тернополянин знає, що талановиті кухарі працюють у Файному. Секрет їхнього успіху полягає не тільки у майстерності, адже в першу чергу важлива любов до своєї роботи. Паска – це особливий для українців солодкий хліб. Люди вірять, що під час замішування тіста має бути цілковита тиша і тільки молитви насичують хліб цілющою силою. Паски від закладів Файного особливі, бо вони готуються з найкращого борошна та з додаванням секретного інгредієнту – нашої любові до Вас.

Де купити паску в Тернополі? В мережі ресторанів «Файне Місто»!

Класичний рецепт паски, високоякісне борошно, в’ялені фрукти – ось ідеальний набір для великодньої пасочки. Пекарі сім’ї ресторанів Файного декорують випічку шоколадною стружкою, фруктовими чіпсами, кольоровою глазур’ю та марципановою оздобою.

Для замовлення без попередньої оплати телефонуйте до адміністраторів, телефони вказані на сайті. Вартість складає всього 60 грн. за 0.350 кг фірмової здоби! Тепер Ви знаєте, що купити паску в Тернополі можна у нас, тому залиште усі великодні клопоти і довірте Файному приготування найголовнішої страви Великодня!

Відслідковуйте наші останні новини на сайті fainemisto.com, щоб бути у курсі усіх кулінарних новинок та цікавих заходів!

Наступна стаття >Наступна стаття