Де відсвяткувати Новий рік з розважальною програмою? Паб Файне

2019-05-26

Наприкінці 2018 р. очікується справжній ажіотаж перед святами – заклади Тернополя будуть заповнені максимально щільно. Це зовсім не дивує, позаяк зустрічати Новий рік значно приємніше у кафе, аніж вдома: тут персонал дбайливо піклуватиметься про Вас, залишить осторонь усі клопоти, а Вам, натомість, треба тільки насолоджуватися святом! Пивний ресторан Файного також запрошує Вас приєднатися до гучної та веселої вечірки – будемо раді бачити Вас у своєму закладі у новорічну ніч!

Паб Файне Місто закликає відсвяткувати Новий рік файно! Оригінальне паб-меню та смачні напої – ідеально до гулянки з друзями!

2019Жодне свято не обходиться без застілля, а надто у ніч з 31 грудня на 1 січня. Пропонуємо не заморочуватися та перенести святкування до нашого кафе. Паб-меню задовольнить усі Ваші потреби, зробить свято багатим на кулінарні емоції – а то вже правильний підхід до НР!

Онлайн-меню Файне Місто розміщено на сайті. Там же є можливість ознайомитися з усіма стравами, алкогольними та безалкогольними напоями. Салати, страви-гриль, вишукані десерти та європейські закуски – чудове доповнення до гарного настрою. Безсумнівно, ми підготуємо для Вас декілька цікавих і смачних новинок, адже паб піклується про різноманіття та нетривіальність урочистої трапези.

Сім’я ресторанів Файне Місто традиційно потурбується про Ваш комфорт і безтурботне дозвілля. Тому краще відпочивати у нас, чим морочитися на кухні два дні та готувати все вдома власноруч. Творчі, майстерні та креативні кухарі підготують для Вас особливе Файне Місто паб-меню, яке Ви та Ваші друзі приємно згадуватимете ще протягом наступного року. Тож нащо морочити голову, якщо наша команда все організує за Вас!

Яке New Year party може обійтися без розважальної програми? Тільки не у пабі Файне Місто Тернопіль!

Сучасний дизайн, ошатна зала та класна музика – файне місто Тернопіль гудітиме у новому році так, що аж земля здригатиметься! На тих гостей, які заздалегідь забронюють столики на Новий рік, чекатиме нешаблонна і запальна програма з музикою, танцями і веселими конкурсами. Наразі не можемо розказати більше, адже це сюрприз персонально для Вас!

Чому саме наш бар вартує Вашої уваги:

  • Жодної банальщини – дійсно цікава шоу-програма!
  • Смачна кухня + алкогольна карта на будь-який смак.
  • Багато місця, не буде товкнечі та дискомфорту від інших гостей.
  • Доступні ціни – де дешево поїсти у Тернополі навіть у святкову ніч? Звичайно, що у нас!

Телефонуйте адміністратору для уточнення деталей і приходьте стрічати прийдешній рік жовтої свинки разом! Докладна інформація за телефоном: 097-600-10-47.

Наступна стаття >Наступна стаття