Де та як тернополяни полюбляють проводити час влітку?

2021-07-14

Погодьтесь, що після довготривалого робочого тижня, сірих буднів та щоденних нескінченних турбот кожному з нас хочеться лише одного – чудово відпочити у компанії сім’ї та найближчих друзів, особливо тоді, коли цьому сприяє сонячна та не надто спекотна погода весною або влітку.

Доставка їжі тернопіль

 

Доставка їжі від Сім’ї ресторанів – шашлик та страви на грилі в будь-який куточок Тернополя

Літо – чудова пора для відпочинку на свіжому повітрі, коли кожний прагне використати будь-яку можливість хоч на декілька годин вирватися з міста та з головою поринути в гармонію з природою, наприклад, посмаживши шашлики, організувавши невеликий пікнік або пішовши на прогулянку в ліс, або ж знайти затишне місце в «міських джунглях», наприклад чудовий Тернопільський став, що давно вподобали тисячі мешканців нашого міста. Однак, одним з головних мінусів будь-якого самоорганізованого відпочинку є потреба продумати все до найменших деталей, зокрема: які страви на грилі потрібно приготувати, які для цього необхідні інгредієнти, скласти бюджет та придбати усі необхідні речі для самостійного накриття столу тощо – усе це вимагає додаткових зусиль й часу, який краще витратити на відпочинок. Натомість всі ці турботи Ви можете довірити справжнім професіоналам із мережі закладів Сім'я ресторанів Файного Міста, які організують Ваше дозвілля на найвищому рівні, здійснивши доставка їжі в будь-яку точку Тернополя або за його межі.

Сім'я ресторанів Файного Міста переконана, що найкращий відпочинок – це той, на якому страви на грилі є окрасою застілля. Саме тому, Вам не потрібно більше турбуватись про розпалення вогнища, купівлю вугілля, напрямок вітру, збір дров та гармонійне приготування шашлику зі всіх сторін, аби він не пересмажився – із доставка шашлик від FaineMisto Ви дійсно зможете провести час із дорогими для Вас людьми відпочиваючи та куштуючи при цьому неймовірно смачні страви гриль та іншу їжу високої кухні з нашого меню закладів На Небі, Клуб Файного міста та Файне місто, представленого на сайті fainemisto.com:

 

овочі гриль доставказамовити сет до пива

Страви з Клубу Файного міста

 

замовити гриль рибидоставка м'яса тернопіль

Страви з закладу На Небі

 

  • м’ясні сети (вирізка теляча, шашлик курячий, шашлик свинний, томлені ребра поросяти, кабачки, баклажани, печериці, помідори чері, три соуси, картопля);
  • рибні сети;
  • ковбаски гриль з соусом;
  • овочі та коренеплоди на грилі (цибуля, кабачок, баклажан, перець болгарський, шампіньйони, печериці, морква, картопля, буряк, гарбуз, соус соєвий, соус песто, часник);
  • томлені ребра поросяти, клубні ребра bbq та ребра в медовій глазурі;
  • свинний стейк та біфштекси.

замовити стейк тернопільзамовити їжу тернопіль

Страви з Пабу Файного міста

Також може бути цікаво: На пікнік з доставкою їжі від Файного міста

 

Доставка їжі Тернопіль від Сім’ї ресторанів – привеземо м’ясні страви туди, де Ви відпочиваєте!

Доставка їжі Тернопіль від Сім'я ресторанів Файного Міста - це зручна послуга, завдяки якій Ви можете отримати вишукані страви на грилі, де б Ви не знаходились. Наша доставка їжі Тернопіль Файне Місто здійснює доставка шашлик та інші страви за наступними тарифами:

  • мінімальна вартість замовлення на їжа з доставкою: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;
  • доставка їжі коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;
  • безкоштовна доставка шашлик при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;
  • приймаємо замовлення на доставка їжі Тернопіль онлайн на сайті fainemisto.com, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно до 21:20.

Замовляйте доставка шашлику та зробіть свій вікенд смачним та вдалим!

Наступна стаття >Наступна стаття