Де смачно та недорого поїсти в Тернополі? Обирай Road

2024-02-28

У Тернополі є безліч закладів, де можна смачно поїсти, проте де знайти такий, у якому готуються вишукані та найпопулярніші домашні страви за доступними цінами? Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо вам відвідати ресторан ROAD, розташований на околиці Тернополя. Це ідеальне місце для сімейного чи дружнього відпочинку, ситних обідніх перекусів і святкування різноманітних подій. У Cafe Road ви отримаєте від їжі не лише неабияке гастрономічне задоволення, а й заощадите свій бюджет, адже вартість страв, представлених в меню, більш ніж доступна.

 

Чим особливий та що пропонує наш ресторан в Тернополі ROAD?

Відкриття закладу подалі від міської метушні було для нас давньою мрією, і нарешті нам вдалось її здійснити. Ми пропонуємо вам завітати у кафе Роуд, розташоване не у місті, а на околиці. В перекладі з англійської “road” означає “дорога”, а тому ми раді бачити в себе не лише тернополян, а й тих, хто проїжджає поруч і бажає трішки відпочити. Цей ресторан також ідеально підходить для ділових зустрічей, посиденьок з близькими людьми та масштабних святкувань, адже окремо ми облаштували просторий банкетний зал, що вміщує до 100 чоловік.

замовити їжу роуд

Інтер'єр лаконічний, стриманий, проте сучасний, виконаний у стилі лофт. Відсутність зайвих деталей, комфортабельні посадкові місця, розділені зонуванням, створюють ще більше затишку та дають змогу розслабитися, обговорюючи важливі питання, про які не варто знати стороннім. 

Досі думаєте, де поїсти в Тернополі не за всі гроші світу, - оберіть ресторан Роуд! Ми рекомендуємо вам скуштувати такі страви:

  1. Європейські. Якщо плануєте організувати посиденьки з родиною, друзями чи колегами після продуктивного робочого дня чи у вихідні, ми раді вам запропонувати піцу, шаурму та бургери, зовсім не схожі на класичний фаст-фуд. Для веселого і смачного відпочинку також не стануть зайвими і сети, що чудово доповнюють смак пінного чи вин різних сортів. Плануєте невелике чи, навпаки, масштабне святкування - у меню Роуд включені основні страви, закуски, салати, десерти на будь-який смак.
  2. Українські. Роад - це заклад, куди піти в Тернополі варто для того, аби згадати улюблені смаки дитинства. Наваристий борщ, ніжні та хрусткі деруни, приготовлені за авторською та класичною рецептурою, соковиті вареники, ситні пельмені, вишукані голубці та інші смаколики чекають на вас. 

Якщо ви досі шукаєте заклади Тернополя, де в меню представлені найпопулярніші страви європейської й української кухонь, - завітайте у Роуд! Це справді колоритний ресторан, який сприяє повному розслабленню й отриманню душевного спокою! Ще одна наша фішка - наявність алкогольної вітрини, що включає понад 150 різновидів спиртного, а отже у нас вам вдасться відзначити безліч важливих подій чи просто відпочити після напруженого робочого тижня!

Читайте також: Гарячі НОВИНКИ у Файному місті - замовляй на доставку

 

А чому б не замовити їжу в Тернопіль і прилеглі села з доставкою?

Оберіть наш заклад Роад у Тернополі тому, що насолодитися улюбленими стравами ви можете не лише у ресторані, а й за його межами. У нас надається послуга доставки по місту та передмісті, яка стане у пригоді, коли:

  • ви очікуєте гостей або вони прийшли без попередження;
  • плануєте організувати відпочинок з компанією у неформальній атмосфері;
  • хочете потішити другу половинку смачною романтичною вечерею;
  • бажаєте відзначити певну подію у затишній обстановці, тощо.

Європейська та домашня їжа на замовлення у Тернопіль і прилеглі села - це справді вдалий вибір у різноманітних ситуаціях. А для того, щоб скористатися послугою доставки, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Замовити їжу у Тернопіль і на околиці ви також можете онлайн на сайті, попередньо ознайомившись із представленим меню. Цікавить у місті Тернопіль де поїсти не лише у ресторані, а й там, де зручно вам, - наша Сім'я Файного Міста рекомендує звернути увагу на заклад Роуд!

Наступна стаття >Наступна стаття