Де смачно поїсти і випити у Тернополі? Причини відвідати БАР Пасаж

2019-05-26

Що спонукає нас відвідувати той чи інший нічний бар? Атмосфера, інтер’єр, обслуговування або все обмежується тільки-но алкоголем та їжею? Напевно, всі ці пункти важливі, адже складаючись в єдине ціле, формують ідеальний заклад для відпочинку. Дійсно, за ним ми і приходимо у бар. Тернопіль багатий на різноманітні місця, але де краще за все проводити своє дозвілля?

Бар Пасаж Адлера 13: вражаюча коктейльна карта + алкоголь, які продегустувати має кожен!

stakanuОднією з причин для відвідин Пасажу є коктейльна карта. Заклад достатньо молодий, проте, за час своєї роботи саме цим зміг завоювати прихильність багатьох тернополян. Ті, хто часто відвідують нас, знають – бармени приймають участь у міжнародних фестивалях барної культури та всеукраїнських конкурсах. Визнана майстерність та нестримний пошук нового спонукають команду працювати ефективніше, так і створюються унікальні алкогольні коктейлі. Що пропонуємо:

  • Традиційні, сучасні та авторські напої.
  • На основі алкоголю та безалкогольні позиції.
  • Фірмові настоянки та наливки, для приготування яких використовуються трави, свіжі фрукти/ягоди. Рекомендуємо скуштувати малину з перцем чилі та настоянку № 13.
  • Гарячі коктейлі, якими так приємно ласувати у цю пору року! Грог, гарячий шоколад, декілька різновидів глінтвейну зігріють Вас та піднімуть настрій!
  • Чимала колекція міцних напоїв, таких як ром, віскі, джин, бурбон, коньяк тощо.
  • Для прихильників легкого та смачного є вермути, лікери, ігристі, червоні та білі вина.
  • Звичайно, в асортименті є пиво українських та закордонних виробників, сидр.

До такого розмаїття якнайкраще пасує клубна їжа – черговий привід потішити своїм візитом Бар Пасаж. Ми турбуємося про стовідсотковий комфорт кожного відвідача, даємо можливість відчути усі переваги від перебування у нас.

Класний і повноцінний відпочинок у Тернополі не уявити без смаковитої їжі – завітайте у Пасаж Адлера 13 на вечерю!

Відпочинок у Тернополі цілком може складатися зі смачної трапези та оригінального напою, а вже потім додається решта складових. Гості нашого бару мають змогу поласувати стравами мексиканської, американської та іспанської кухонь. У своєму меню кухарі вклали не лише типові закуски, додатково звернули увагу на повноцінні страви, якими можна добре наїстися.

Обов’язково замовте бургери, які ми готуємо на основі виключно свіжого м’яса телятини, курочки. Також спробуйте новинку – fish-burger та позиції, приготовані на грилі. З перших страв дуже популярні тайський суп Торі та гарбузовий крем-суп, з основних – бурітос № 13 та фахітос з ковбасками. Для ласунів приготуємо незвичайний чіа-пудинг, штрудель 1813 та сирний кейк.

Хто, як не заклади Файного Міста, знають усе про апетитну і ситну їжу? Тож Вам буде з чого обрати! Якщо раптом не маєте змоги прийти, замовляйте улюблені страви з доставкою додому чи прямо на офіс – ми зробимо усе, щоб Ви залишилися ситими і задоволеними!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття