Де поїсти у Тернополі смачно? На Небі - grill and wine з великою винною картою та смачними стравами

2022-11-07

На щастя, є куди піти в Тернополі, заклади пропонуються різні. Але коли виникає бажання відпочити цілою сім'єю, починають з'являтися сумніви. Якщо Ви, для прикладу, плануєте посиденьки з дітками, то їм теж має бути весело. А для цього повинна бути ігрова кімната і окреме меню, створене спеціально для наймолодших гостей. В дитячих закладах у більшості випадків дорослим скучно. Якщо Вас цікавлять сімейні ресторани в Тернополі, де кожен зможе ідеально провести час незалежно від віку, завітайте у Na Nebi. Це Тернопіль кафе в центрі розташоване. А який прекрасний краєвид міста відкривається з вікна! Відвідайте заклад хоча б один раз і Ви неодмінно переконаєтеся в його атмосферності.

 

На Небі - ресторан Тернополя, який творить по концепції grill & wine 

Ресторан Нанебі - це місце, де готується вишукана європейська кухня. Кожна страва не лише ідеально смакує, а й чудово виглядає. Вона, як справжній витвір мистецтва, а тому від неї Ви та Ваші близькі будуть у захваті. Інтер'єр затишний і сучасний. У ньому європейський дизайн прекрасно гармонує з галицькими елементами, тому тут завжди комфортно. А в самому серці ресторану розташований гігантський купол, у якому готуються смаколики на грилі (м'ясо, риба, морепродукти, овочі). Концепція ресторану - grill and wine! А до м'яса чи рибки так хочеться вина! Ми раді Вам запропонувати величезну винну карту, у якій Ви знайдете найсмачніший для себе напій.

Загалом, меню ресторану європейської кухні вражає своїм розмаїттям. У ньому представлені не лише вишукані європейські страви, а й традиційні українські. Щоправда, вони тут смакують по-особливому, адже готуються на сучасний лад. Меню української кухні настільки колоритне, що Ви обов'язково знайдете для себе найкращу страву.

 

На небі - місце де поїсти у Тернополі з дітьми можна та відсвяткувати знаменну подію

У На Небі меню включає банкетні та фуршетні страви, завдяки чому тут Ви можете з легкістю відсвяткувати знаменні події (весілля, ювілеї, хрестини, річниці та інші). Це ресторан, де поїсти у Тернополі можна і організувати неповторне святкування. Відзначайте події на сучасний лад, організуйте фуршетний стіл. Запропонуйте гостям вишукані закуски та десерти, відійшовши від старих традицій. А вони неодмінно оцінять таке оформлення, роблячи на фоні фуршетного столу веселі селфі!

ресторан з дитячою кімнатою

Якщо ж Ви шукаєте заклади Тернополя в центрі, куди можна піти з дітьми, то ресторан Нанебі - найкраще рішення! У закладі окремо створене дитяче меню для юних гостей віком від 6 місяців. А ще тут є ігрова кімната. Вона облаштована виключно сучасними та цікавими забавками, тому діткам обов'язково буде весело, коли дорослі будуть спілкуватися між собою. А ще ця кімната безпечна, оскільки розрахована на наймолодших діток.

Читайте також: Завітайте в заклад з дитячого кімнатою в Тернополі та відпочивайте з дітками легко! - На небі

 

Оцінюємо меню української кухні, замовляємо доставку чи бронюємо столик!

Якщо Ви бажаєте незабутньо провести час у сімейному колі чи відзначити важливу подію, забронюйте столик або зал у На Небі. Зателефонуйте нашим адміністраторам за номером 068-055-77-11 та обговоріть всі деталі. А коли планується масштабна подія, завітайте до нас і складіть з досвідченим адміністратором меню. Попередньо Ви можете ознайомитися зі стравами та напоями, що подаються, на сайті fainemisto.com чи у додатку. Не забувайте, що банкетне меню готується за попередньою домовленістю, тому підготуйтеся заздалегідь! Переглядайте меню на небі Тернопіль та обирайте ті, які Вам підійдуть як для сімейних посиденьок, так і грандіозних святкувань!

А щоб смачно поїсти вдома, спеціально для таких випадків ми пропонуємо доставку. Скористайтесь послугою за номером 068-055-77-11 або ж на нашому сайті, у додатку. Ми виконуємо доставку по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення залежить саме від Вашого місцезнаходження. А якщо сума в чеку трішки більша, то Ви маєте шанс скористатися послугою кур'єрів безкоштовно!

Наступна стаття >Наступна стаття