Чим корисні страви з морепродуктів? Факти від ресторану Jan Amor

2019-09-19

Здавна морепродукти були у раціоні людей, позаяк у їх складі безліч корисних мікроелементів та важливих амінокислот. Вони мають особливий та незрівнянний смак, позитивно впливають на фізичне та психічне здоров’я людини, покращують настрій. До речі, свіжі морепродукти є достатньо низькокалорійними та поживними, що важливо для тих, хто слідкує за фігурою. 

Деякі окремі дари моря мають взагалі особливу властивість налаштовувати на романтичний лад, посилювати лібідо та збуджувати. Напевно, Ви чули про афродизіаки, що у чималій кількості також присутні у складів морепродуктів. Лише найкращі ресторани Тернополя правильно готують та подають морські делікатеси, і наш заклад, без жодних сумнівів, цей перелік очолює.

 

Смачні та корисні морепродукти: ресторан Jan Amor пригощає особливими стравами з морськими нотками!

moreprodУ нашому меню домінує авторська європейська кухня, в якому важливу роль займає свіжа риба та морепродукти. Ресторан відомий своїм ретельним підходом до відбору продуктів, адже ми замовляємо лише свіжі охолоджені інгредієнти у перевірених постачальників. 

Наші кухарі використовують сучасне та професійне обладнання, володіють навичками правильного оброблення та приготування морепродуктів. Саме тому наш ресторан у Тернополі такий популярний серед місцевих і навіть приїжджих, позаяк таких довершених та вишуканих делікатесів першокласної якості можна поїсти лише у нас.

Користь від морепродуктів дійсно велика, вони є чудовим джерелом білку, полінасичених жирних кислот, вітамінів групи А, В, D і Е. Ще вони багаті на йод, цинк, магній, фосфор, залізо та інші важливі мікроелементи. Де спробувати устриці у Тернополі та іншу корисну смакоту? Наш заклад вишуканої кухні завжди радий кожному гостю! Пропонуємо замовити у першу чергу:

  • Щупальце восьминога з цвітною капустою.

  • Сет морепродуктів (запечені устриці, креветки у беконі, жульєн з морепродуктів, лосось, ікра).

  • Французькі та ірландські устриці у Тернополі з Атлантичного океану.

  • Салат з морепродуктами та салатом чука (кальмар, лосось, салатний мікс, креветки, восьминіг, м’ясо мідії, тунець).

 

Які ресторани Тернополя ідеально підходять для відпочинку? 

Ресторани Тернополя, що працюють від мережі Файне Місто, підходять для відпочинку з родиною, друзями та коханими половинками. Ми щоденно дбаємо про Ваш смачний і комфортний відпочинок! Запрошуємо також до нашого ресторану високої кухні Ян Амор:

  • Бездоганний ненав’язливий сервіс.

  • Морепродукти преміум-класу.

  • Затишна та спокійна атмосфера.

  • Розкішна колекція вин Старого і Нового світу.

  • Є можливість відсвяткувати будь-яке свято чи особливу подію + кейтеринг на виїзних церемоніях.

У Сім’ї Файного Міста найдемократичніші ресторани Тернополя. Ціни та якість обслуговування завжди адаптовані до потреб наших гостей. Чекаємо Вас на смачну дегустацію морепродуктів!

Наступна стаття >Наступна стаття