Чорні бургери від Пасажу Адлера, які перевернуть Ваше уявлення про цю страву

2020-01-21

 

Одним із сучасних гастротрендів є бургер чорного кольору. Когось відлякує такий колір булки, а інші навпаки із захопленням замовляють чорний бургер і не жалкують про це, отримуючи неймовірний смак і гарне фото для інстаграму. Бар Пасаж Адлера 13 має в своєму меню чималий вибір бургерів чорного кольору із оригінальними смаками. До прикладу, останні новинки, які вже встигли завоювати популярність серед гостей закладу, - це бургер із солоною карамеллю і бургер із креветками. 

 

Найсмачніші бургери, що перейшли на темну сторону, від Бару Пасаж

 

blackburgerХоча бургери – це американська кухня, але чорний бургер вперше приготували у Японії в 2012 році. Після цього страва стала популярною в усьому світі, в тому числі й в Україні.

Мало хто знає, але секретним інгредієнтом, який забарвлює тісто в чорний колір, є чорнило каракатиці. Саме воно надає булочці трендового кольору.

В Пасажі ви можете спробувати такі чорні бургери:

  • BLACK TRUFFLE BURGER. Бургер із двома соковитими котлетами, сиром чеддер, руколою, телятиною, трюфельною пастою та соусами: баффало, блю чіз і чеддер.

  • CHEESE BURGER з солоною карамеллю. Оригінальний чорний бургер для справжніх гурманів, що має в своєму складі паніровану в горіхах моцарелу, хурму та, звісно, солону карамель. Такий смак ви точно не забудете!

  • BURGER TUNA. Зі стейком з тунця, моцарелою, айсбергом, синьою цибулею, шпинатом, помідорами та соусами.

  • BLACK TRUFFLE BURGER З КРЕВЕТКАМИ. Ще один унікальний смак від Пасажу – бургер з креветками. До складу також входить трюфельна паста, що підкреслює оригінальність смаку. 

  • BLACK БАФФАЛО з телятиною. До складу страви входить також моцарела, бекон, рукола, помідори, синя цибуля, соус та котлета з телятини або мармурової яловичини на вибір. 

Спробуй чорні бургери із Пасажу та будь в тренді!

 

Швидка доставка бургерів та коктейлів навіть за місто

 

Бар Пасаж – не лише найкращі бургери в місті Тернопіль, а й смачні алкогольні коктейлі. На вибір є як класичні поєднання, так і авторські коктейлі, зроблені за власною авторською рецептурою. До того ж замовити бургери, а також інші страви та коктейлі можна не лише в закладі, а й на доставку.

Що варто знати про доставку їжі від Пасажу Адлера:

  • Кур’єрська служба працює з 12.00 до 23.30 щодня.

  • Сума мінімального замовлення на доставку має становити 200 гривень для міста і 300 гривень, якщо замовляєте за межі Тернополя.

  • Замовити можна як на сайті, так і по телефону, або за допомогою спеціального мобільного додатку «Файне місто».

Замовляйте їжу на доставку, або приходьте у Пасаж особисто, і ви зможете сповна зануритися в приємну й невимушену атмосферу сучасного стильного бару. Бар Пасаж Адлера 13 – це:

  • Смачні страви американської й мексиканської кухні, серед яких найпопулярніші, звісно, соковиті смачні бургери.

  • Найбільша у місті алкогольна карта із коктейлями і настоянками на травах.

  • Чудова й позитивна атмосфера й відмінне обслуговування.

Наступна стаття >Наступна стаття