Чому дуже важливо їсти зранку? Та які страви на сніданок пропонує Клуб Файного Міста?

2019-07-22

Дослідниками у галузі здоров’я та краси вже давно було сказано, наскільки важливо їсти зранку. Збалансоване харчування важливе для гарного самопочуття, настрою та навіть зовнішності. Які обрати страви для сніданку? Тут вже кожен вирішує самостійно, враховуючи свої кулінарні вподобання, ритм та спосіб життя. У будь-якому випадку, у нашому закладі є чудові сніданки для кожного гурмана! Ситні або легкі страви, але завжди поживні, смачні і дуже красиві, вже чекають на Вас у КЛУБІ Файного!

КЛУБ Файного Міста: смачний сніданок з користю та задоволенням!

snidanokЧому важливо, щоб кожен наш день розпочинав смачний сніданок? По-перше, він запускає метаболізм, що у свою чергу впливає на схуднення і загальну працездатність, адже кожному щоденно потрібен заряд енергії. По-друге, активує мозок для подальшої роботи. По-третє, покращує настрій і допомагає швидше прокинутися, адже смачна та красива їжа завжди дарує позитивні емоції.

Правильний баланс білків, жирів та вуглеводів — секрет бадьорості та стрункої фігури, яким часто нехтують сучасні тернополяни. Чим рекомендує поласувати зранку КЛУБ Файного Міста — меню:

  • Клубний сніданок з круасаном, лососем та авокадо.

  • Insta Breakfast (круасан, омлет або яєшня на вибір, підсмажені сосиски, картопля, помідори, салат айсберг).

  • Млинці з лососем та крем-сиром.

  • Легкий салат зі шпинатом, сиром фета та гранолою. 

  • Хелсі Брекфест (філе куряче, моцарела, авокадо, помідори, варене яйце, шпинат, соус бальзамічний, песто). Італійська кухня у нашому меню також представлена смачною пастою і тортеліні, які взагалі нетипові для сніданку, але якщо душа вимагає — треба замовити!

  • Млинці з шинкою, сиром моцарела та яйцем.

  • Солодкі сніданки — смузі-боул (домашній сир, гранола, смузі, чіа, ківі та банан, кокосова стружка); млинці з нутелою та бананом; вівсяна каша з фруктами та горіхами; ванільні сирники зі сметаною.

Чи є такі ресторани Тернополя, що турбуються про ранкові прийоми їжі гостей, яким ніколи відвідувати заклад? Звісно! Ми раді запропонувати Вам скористатися оновленими сервісами від нашої мережі, що допоможуть замовити смачні страви з доставкою, тому у ліжку можна поніжитися трохи довше!

КЛУБ Файного: доставка, що ніколи не залишить Вас голодними!

Не встигли поснідати? Тоді варто замовити сніданок прямо на офіс! До речі, КЛУБ Файного, доставка якого працює з 11:00 до 23:30, може цілком замінити всі Ваші домашні кулінарні клопоти і добре годувати протягом усього дня.

Доставка їжі коштує всього 30 гривень, замовлення на суму від 400 гривень доставляємо безкоштовно! Мінімальний чек 200 гривень, якщо регіон доставлення власне Тернопіль, якщо за його межі — 300 гривень.

Сім’я ресторанів Файне Місто чекає Вас на трапезу та запрошує відвідати наш чудовий КЛУБ, що розташований за адресою: вулиця Шевченка, 23. Радимо завчасно бронювати столики!

Наступна стаття >Наступна стаття