Чому вигідно замовляти фуршет-бокси для різноманітних заходів?

2021-05-24

Фуршет-бокси – це завжди чудова ідея для організації корпоративу, сімейної вечері, посиденьок з друзями, дівич-вечорів або будь-якого іншого роду святкових подій. Фуршет-бокси являють собою приємну комбінацію із декількох різновидів сиру, м’яса, хліба, овочів, соусів або меду, що дозволить усім гостям відкрити неймовірний смак кожної їх складової. Якщо ж Ви бажаєте замовити їжу в оригінальному та привабливому вигляді та водночас заощадити сили та час перед застіллям замість кількагодинного самостійного приготування їжі, то сирне плато, м’ясне асорті або інші закуски холодні стануть ідеальним доповненням до Вашого святкового столу.

Які холодні закуски на банкет є в меню Сім'ї ресторанів Файного міста?

Замовити фуршет боксСім'я ресторанів Файного міста, пропонуючи різноманітні холодні закуски на банкет, гарантує незабутній вечір та лише позитивні емоції від святкування у колі рідних та близьких! В нашому холодні закуски меню представлено на вибір три унікальних та надзвичайно смачних фуршет-бокси:

  • бокс м’ясних делікатесів вагою 530 г та вартістю 249 грн, до якого входять салямі чорізо, прошутто, грісіні, язик, сало в'ялене, оливки, гірчиця в зернах, корнішони, перець чилі;
  • фуршет-бокс м’ясних делікатесів та сирів вагою 560 г та вартістю 249 грн, до якого входять багет цибулевий, грісіні, виноград, оливки, мед, пармезан, брі, дор блю, салямі чорізо, прошутто, соус ягідний;
  • сирно-фруктовий фуршет-бокс вагою 600 г та вартістю 249 грн, до якого входять ягоди сезонні, брі, пармезан, дор блю, традиційні італійські хлібні палички гріссіні, 6 скибочок багету цибулевого, мед, соус ягідний та фундук.

Доставка закусок від Сім'я ресторанів Файного міста – легко влаштуйте своє свято!

Якщо ж Ви не маєте змоги особисто завітати до закладів Сім'я ресторанів Файного міста, ми пропонуємо чудову можливість замовити оригінальні холодні закуски у будь-яке місце Тернополя або за його межі за телефонами, вказаними на нашому сайті fainemisto.com, або ж скориставшись нашим зручним мобільним застосунком «Файне місто», з яким холодні закуски меню усіх закладів будуть завжди під рукою у Вашому смартфоні! Доставка закусок від Сім'я ресторанів Файного міста – це не лише швидко та смачно, але й безпечно, тому наші кур’єри доставлять Ваше замовлення в одноразових ємностях за демократичними тарифами в домовлений час, дотримуючись соціальної дистанції та будучи одягненими у маску та рукавички.

Холодні закуски до святкового столу – один з найпопулярніших різновидів страв усіх закладів Сім'я ресторанів Файного міста, без якого важко уявити атмосферну зустріч із друзями. Саме тому, використовуючи завжди свіжі продукти і пропонуючи великий асортимент страв та можливість зручно оформити замовлення онлайн за доступними для кожного цінами, ми продовжуємо тримати імідж найкращої та найсмачнішої мережі ресторанних закладів у Тернополі завдяки клієнтоорієнтованому підходу. Замовляйте оригінальні холодні закуски від Сім'я ресторанів Файного міста та створіть максимальний комфорт і затишок для себе та Ваших гостей вже сьогодні!

Наступна стаття >Наступна стаття