Чому варто обрати заклад італійської кухні Антіка для відпочинку з друзями

2024-07-29

Чому ми вирішили відкрити ANTICA EATERY? Тому що обожнюємо італійську кухню – пасту, піцу, кростіні тощо. А ще обожнюємо бургери, тому вирішили створити їх в італійському стилі, замість булочки використавши фокачо. Таких бургерів ви не скуштуєте більше ніде в Україні! Кожна деталь нашого закладу створена зі смаком: це стосується як меню Антіки, так і сучасного інтер'єру. Концепція італійського ресторану побудована на любові до наших гостей, тому у стінах закладу приємно проводити час. 

 

Де поїсти в Тернополі? Звичайно, в Antica Eatery!

Антіка – це не єдиний італійський ресторан Тернополя, але такий особливий! Ми створили осередок гарних емоцій та смачної авторської кухні Італії, яка відкриє перед вами нові гастрономічні горизонти. Наша команда регулярно розширює меню та тішить гостей сезонними новинками, тому навіть постійних клієнтів ми маємо чим здивувати. Сьогодні ви можете обрати традиційну лазанью з меню італійського ресторану, а завтра – свіжий салат з нотками Італії. Страви дійсно збалансовані, апетитні та смачні, тому наш ресторан запропонує вам не лише цікаві пропозиції для сніданку, обіду чи вечері, а й для святкування у хорошій компанії. 

замовити їжу антіка

На питання: де поїсти в Тернополі, є однозначна відповідь, – в ANTICA. І ось головні аргументи чому:

  • традиційна італійська кухня в оригінальній інтерпретації креативних кухарів (піца, паста, супи, десерти, страви на компанію тощо);
  • ексклюзивні авторські рецепти – бургери з італійського фокачо, панцанелла, тортелліні з бульйоном та інші страви з меню Antica адаптовані під українського, особливо тернопільського, гостя;
  • приємна атмосфера – у нас не тільки найсмачніша піца та паста у м. Тернопіль, а й особливе відношення до кожного відвідувача, який завітав у наш куточок Італії поміж вуличок файного міста;
  • наявність доставки – якщо потрібно замовити їжу в офіс, додому чи на пікнік, доставка від Антіки прибуде вчасно й швидко. 

Не витрачайте час на роздуми, куди піти поїсти в Тернополі, – просто зануртесь в атмосферу Італії з Антікою. Ми докладемо максимум зусиль, щоб ви були на всі 100% задоволені відпочинком у стінах італійського ресторану. Ви відкриєте перед собою нові смакові поєднання, цікаві факти про сонячну країну, оціните ексклюзивний інтер'єр закладу й насолодитесь приємною ненав'язливою музикою. Справжня італійська піца в Тернополі, найсмачніше морозиво, ніжне тирамісу, незабутні кростіні – хіба це не привід забронювати столик на сьогоднішній вечір? 

Читайте також: Натхненна перерва: Обід з доставкою в офіс від Антіка, що додає смаку твоєму дню

 

 

Не маєте можливості завітати до нас у заклад? Радимо замовити доставку їжі з Антіки!

Іноді у нас так багато робочих чи домашніх справ, що питання, де поїсти в Тернополі, навіть не піднімається. Проте з Антіка вишукана обідня перерва або смачне святкування у колі рідних можливі навіть за межами закладу, адже можна замовити доставку їжі у будь-який район міста. Практично всі страви з меню доступні для самовивозу чи кур'єрської доставки, тому лише вам вирішувати, де саме ви сьогодні будете дегустувати смакоту з Антіки.

Чому варто замовити італійські страви з Антіки?

  • економія часу;
  • великий асортимент страв на доставку;
  • якісне пакування, яке зберігає смак й аромат їжі;
  • швидкість та зручність оформлення замовлення;
  • виправдані ціни на італійські кулінарні шедеври;
  • приємне обслуговування та високий сервіс. 

Їжа з доставкою прибуде максимально швидко, адже ми цінуємо ваш вибір і час. Всі страви надійно пакуються задля збереження відповідної температури подачі та естетичного вигляду. Якщо вас цікавить банкетне меню чи замовлення великої кількості страв на компанію, зв'яжіться з нами завчасно, щоб отримати частування у конкретний день та час. 

Антіка – там, де дійсно смачно!

Наступна стаття >Наступна стаття