Чому салат "Цезар" вважається українською кухнею в ресторані НА НЕБІ?

2019-05-26

У деяких гостей виникає дисонанс, коли вони чують наше твердження: «Цезар» – це українська кухня. І для того є свої причини, адже цей салат виник зовсім не в Україні, його «батьківщиною» є Мексика. Сьогодні гастрономія набула певної інтернаціональності, вона має обриси кулінарної міжкультурності.

Уподобання сучасних українців відмінні від тих, що були усталеними ще зовсім нещодавно – навіть якихось 5-7 років тому. Відвідувачі шукають особливі місця, де поїсти можна смачних і «не заїжджених» часом страв, де кухня адаптується під їх ритм і смаки.

Сімейний ресторан NA NEBI: українська трапеза з обрисами сучасності

stovbНаші гості часто говорять: у новому ресторані Файного опиняєшся НА НЕБІ від задоволення! Ми дуже тішимося таким відгукам і робимо усе можливе для підтримки репутації закладу високого рівня. Особливою «фішкою» ресторану є смачна кухня, яку ми називаємо сучасною українською інтерпретацією. Чому ж тоді «Цезар» та інші страви американської, європейської та середземноморської кухонь ми вкладаємо у значення українських:

✓ Кулінарні кордони вже давно розмиті, страви різних країн стають світовим надбанням. Гастрономічна інтернаціональність – це не добре і не погано – вона є і це варто брати до уваги.

✓ Щоденний раціон українців значно ширший за борщ та вареники, якими б смачними вони не були. Погодьтесь, що більшість із нас частіше замовляє страви-гриль, тар-тар з яловичини або той же салат «Цезар», аніж галушки.

✓ Ми обожнюємо традиційні українські страви і впевнені, що вони завжди будуть актуальними на столі українців. Просто команда НА НЕБІ модернізує кухню, робить її більш ширшою за звичні пріоритети, дає гостям те, чого вони дійсно хочуть тут і зараз.

NA NEBI: ресторан Тернополя, що переверне Ваші уявлення про страви української кухні!

Тернопільська мережа закладів Файне Місто запрошує відвідати унікальний для міста ресторан – НА НЕБІ, в якому можна скуштувати страви, приготовані на грилі та насолодитися келихом вишуканого вина Старого чи Нового Світу. Затишок і приємний відпочинок гарантовані кожному гостеві, а ще – незабутні враження від нашої інтерпретації української кухні.

Сім’я ресторанів Файного Міста як завжди піклується про Ваш комфорт і безтурботність – дозвольте офіціантам та барменам ресторану огорнути Вас безкомпромісною насолодою! На сайті можна ознайомитися з меню та забронювати столик. Також заклад пропонує послугу доставки: смачно їсти відтепер можна вдома і на роботі!

Наступна стаття >Наступна стаття