Чому ресторан Ян Амор користутєься популярністю серед тернополян?

2019-05-26

Умовно виділимо декілька критеріїв, що впливають на успіх того чи іншого закладу громадського харчування. Розташування, інтер’єр та екстер’єр, правильно розроблене меню, обслуговування, цінова політика, звісно. Напевно, найбільш вагомою буде атмосфера, без якої хороший ресторан у Тернополі уявити важко. Якщо зможете скомбінувати все разом, то популярність гарантовано!

Як доказ тому наш Ян Амор, що вже кілька років поспіль є лідером серед відвідуваних тернополянами місць.

Вишукані ресторани Тернополя очолює Jan Amor, адже у ньому все продумано до найменших дрібниць

kimnataУсі ресторани Тернополя різняться концепцією, натомість сімейних закладів повно. Але чому ж більшість гостей надає перевагу саме нам:

  • Стиль та витонченість без надмірності у всьому. Зручні меблі, м’яке світло, красивий посуд та декор немов переносять в інший вимір!
  • Кулуарність та спокій, якого так бракує гучному місту. Для Вас є три зали та віп-зона для святкування заручин, ділової зустрічі або звичайної родинної вечері.
  • Висока європейська кухня, чималий акцент на страви з морепродуктів преміум-класу. Свіжі французькі устриці, які ще вчора плавали в морі, поживний і такий смачний тихоокеанський тунець — незабутній смак!
  • Винна карта, що охоплює благородні вина Старого і Нового світу + колекція від неперевершених виноробів України!

Ви маєте неодмінно відвідати вишукані заклади Тернополя, а особливо Ян Амор, щоб особисто перевірити на собі його унікальність та затишність.

Ресторан високої кухні Jan Amor: більше, аніж просто місце, де можна смачно поїсти!

Команда, що представляє ресторан високої кухні, прагне щодня створювати для Вас та Ваших рідних феєрію, дарувати емоції та щасливі години відпочинку. Думаємо, нам це вдається, але обмежуватися не збираємося, а тому пропонуємо скористатися додатковими послугами:

  • Святкування дня народження, річниць та інших значущих подій тернополяни також нам довіряють. Красиво зізнатися у коханні чи відзначити іменини у затишній залі? Організуємо все!
  • Кейтеринг — професійний супровід на виїзних церемоніях і святах!
  • Хочете весілля у Тернополі в європейському стилі? Ми подбаємо про бездоганність цього дня!

Звертайтеся до адміністраторів за вказаними на сайті телефонами, щоб отримати консультацію щодо замовлення банкету та бронювання столиків!

Наступна стаття >Наступна стаття