Чому бар Пасаж Адлера 13 користується популярністю в жителів міста?

2019-05-26

Миттєво захопити увагу гостя, презентувати йому найкраще, дати можливість приємно відпочити – це щоденна місія Пасаж Адлера 13. Тернополяни називають нас кращим закладом у місті, де можна скуштувати вишуканий алкоголь і смачно поїсти. Чим викликана така любов і популярність?

Барна культура у Пасаж Адлера 13: відкрийте для себе нові смаки та незабутні емоції!

bokalУ першу чергу, наш бар відомий алкоголем, культурою створення і подачі напоїв. Бармени закладу приймають участь у різноманітних конкурсах та займають призові місця, постійно вдосконалюють свої навички, шукають нові смаки і комбінації. Пасаж – це особливий бар Тернополя, в якому культура споживання алкоголю є відповідальною та багатогранною. Ми пропонуємо своїм гостям дійсно розкішний вибір:

  • Наливки та фірмові настоянки на травах.
  • Свіже хмільне пиво.
  • Коктейльна карта, що додасть відпочинку нових вражень (авторські коктейлі, сезонні пропозиції, класичні коктейлі).
  • Колекція міцних напоїв (ром, джин, віскі, бренді тощо).
  • Вина та шампанське, вермути, лікери.

Барні заклади Тернополя зазвичай обмежується лише закускою до алкогольних напоїв. Натомість, у Пасажі можна не тільки смачно випити, але і добре поїсти. Американські бургери? Іспанська пачатас бравас? Чи може мексиканська кесадилья? Наша мережа ресторанів завжди піклується про комфорт і задоволення гостей, не оминаючи увагою гастрономічну складову також.

 

Досвідчені бармени та офіціанти допоможуть обрати ідеальний напій саме для Вас, якщо Ви вперше завітали до бару. Ви будете огорнені увагою і турботою, але без нав’язливості, щоб відпочинок пройшов максимально приємно і невимушено.

Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує відвідати бар Пасаж Адлера 13 та переконатися у справедливості популярності закладу

Нас обожнюють, бо ми професіонали, що люблять свою роботу, бо ми постійно розвиваємося і прислухаємося до побажань своїх гостей. Чому Пасаж такий популярний? На те є декілька простих відповідей:

  1. Уважне і привітне обслуговування.
  2. Смачні коктейлі, які є призерами всеукраїнських конкурсів. Величезна алкогольна карта.
  3. Класна музика, стильний дизайн закладу – атмосфера легкості та невимушеності.
  4. Гарне меню, в якому є не тільки оригінальні закуски – можна повноцінно і дуже смачно поїсти.
  5. Ціни завжди приємні – ми лояльні до гостей і прагнемо зробити хороший відпочинок доступним.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття