Чим відрізняється паб від бару?

2019-05-26

Сьогодні стираються грані між різними форматами закладів, інколи вони комбінуються і доповнюються елементами один одного. Файне місто Тернопіль щедро засіяне місцями громадського харчування та відпочинку, в яких обожнюють проводити дозвілля місцеві і туристи. Алкогольні напої та закуски – невід’ємні елементи бару та пабів, але у чому ж різниця?

Пивний ресторан Файне Місто – улюблене місце тернополян, що відображає сучасну pub-концепцію!

burgerВарто одразу зауважити, що наш пивний ресторан радше є втіленням гастропабу. Тут приємно насолоджуватися келихом хмільного і ласувати смачною кухнею, адже у закладі подають не лише снеки, а ще повноцінний обід та вечерю. У чому відмінність двох питних закладів:

  • Бар пропонує більш широку палітру алкогольних напоїв, до яких входять наливки, настоянки, міцні напої та коктейлі. Паб, у свою чергу, акцентує увагу на віскі на різних видах пива та сидрі. У перший заклад приходять для швидкого розпиття алкоголю, у другому можуть сидіти годинами у колі друзів і товаришів.
  • Інтер’єр пабу передбачає дерево, перегляд спортивних змагань та гучного обговорення матчів вболівальниками. До речі, паб Файне Місто чудово реалізує всі ці критерії.
  • У барі грає гучна музика, часто клубна. Тут проводять час наодинці, з коханими чи друзями. У пабі інша атмосфера і публіка – сюди навідуються різні люди, можуть завітати на навіть цілими родинами.

Звичайно, ми дещо відійшли від класичного пабу + чимала пропозиція ситних страв, але стовідсотково гарантуємо – свіже пиво, крута атмосфера і нереальна кухня Вам сподобаються! Заклади Тернополя різняться між собою тематикою, концепцією, та Ви ж знаєте, де завжди затишно і добре відпочивати…

Сім’я ресторанів Файне Місто запрошує скуштувати паб-меню!

Наш pub дійсно особливий, тут гості насолоджуються якісним алкоголем і замовляють смакоту з паб-меню – великі порції, ситні страви! Ковбаски за авторським рецептом до пінного, сети та гарний вибір різноманітної їжі створюють настрій і гарантують безмежне задоволення. Пропонуємо замовити пиво:

    • Українського та закордонного виробництва.
    • Крафтове.
    • Сиропи до нього.
    • А також замовляйте пивну башту на компанію.

Де дешево поїсти у Тернополі? Тернополяни кажуть, що меню Файне Місто доступне кожному, але від того не менш смачне – дешевше, аніж готувати вдома. Будемо раді бачити Вас у пабі Файного!

Наступна стаття >Наступна стаття