Час обідати! - Комплексні обіди від YOUNG

2021-05-27

Заклопотаність на роботі не повинна позначатися на Вашому харчуванні! Тим паче, що є такі смачні комплексні обіди у м. Тернопіль від мережі Файного! Забудьте про шкідливі перекуси снеками з найближчого маркету та набридливі бокси, заощаджуйте свій час правильно!

Ми пропонуємо обіди з доставкою, що допоможуть кожного дня смачно та повноцінно харчуватися. Відтепер жодних клопотів з організацією обіду на роботі, адже Сім’я ресторанів Файного Міста все приготує та привезе прямо до Вашого офісу!

Комплексні обіди з меню ресторану паназійської кухні YOUNG

Комплексні обіди

Стандартні комплексні обіди у меню передбачають борщ чи курячий суп, пюре з котлетою та овочевий салат. Погодьтеся, ця одноманітність та буденність вже остогидла! Їжа повинна бути не лише смачною і ситною, але й різноманітною!

Паназіатська кухня на обід? Легко! Якщо набридли звичні комплекси, хочеться чогось цікавого та оригінального, варто спробувати наші азійські обіди у м. Тернопіль. У меню є перші та другі страви, а також салати. Тобто, Ви можете добре поїсти без жодних клопотів, не потрібно щось готувати самому, йти до кафе чи крамниці. Доставка по м. Тернопіль швидка та безпечна, що дуже важливо в умовах карантину. Страви можна вільно обирати та комбінувати між собою. Що пропонує замовити Файне Місто:

  1. На перше. Японський рамен, місо суп, тайський том ям. Скуштуйте їх всі, позаяк вони дійсно смачні та відрізняються від звичного “першого”, яким обідають українці.
  2. На друге. Доставка комплексних обідів у м. Тернопіль не обходиться без смачної основи, адже обід має бути ситним! Пропонуємо пікантну курочку у кисло-солодкому соусі, тайський рис з тріскою, локшину удон з телятиною.
  3. Мережа Файне у м. Тернопіль також готує салати на ланч. Як щодо салату з куркою теріякі, тунцем або телятиною? Це чудова альтернатива звичним салатам з капусти та огірка, а ще вони ситні та корисні!

У нас тільки смачні та оригінальні комплексні обіди за ціною, що по кишені кожному! Гарні порції, використовуємо завжди якісні та свіжі продукти, що не проходили заморожування, тому страви такі смачні та поживні. Замовляйте свій ідеальний ланч через наш мобільний застосунок FaineMisto або на сайті. Зручне та зрозуміле меню дозволяє зробити замовлення у кілька кліків. Також Ви можете замовити обід на fainemisto.com і забрати пакунок самостійно (у такому випадку мінімальної суми купівлі немає).

Доставка обідів у м. Тернопіль від Party Restaurant YOUNG

Радимо спробувати замовити ланч через додаток Файного, він дуже зручний: запам’ятовує адреси доставлянь, зберігає історію купівель + меню всіх закладів завжди під рукою. Доставка обідів по м. Тернопіль при замовленні від 200 грн, за місто — від 300 грн.

Якщо обираєте самовивіз, купити можна страв на будь-яку суму. Вартість послуги доставки їжі по м. Тернопіль 30 грн, якщо за місто — 50 грн. Об’єднуйтеся з колегами на ланч, позаяк так смачніше та вигідніше: при купівлі на суму від 450 грн доставка обідів в офіс для тернополян БЕЗКОШТОВНА! Замовляти страви через наш сервіс вигідно і безпечно: кухарі та кур’єри дотримуються всіх санітарно-епідеміологічних вимог МОЗУ. Сім’я ресторанів Файного Міста дбає про Вашу безпеку, гарний настрій і ситість протягом усього дня!

Наступна стаття >Наступна стаття