Бенто тортики в Тернополі від Файної пекарні

2023-09-06

Бенто торт - це порційний мінідесерт вагою не більше 300-400 г та діаметром 10-12 см. Відмінна особливість такого смаколика від інших в тому, що подається він в екологічній упаковці, доволі часто використовується їстівна із тростинного цукру, проте коли таке пакування немає можливості виготовити, застосовуються звичайні бокси. В комплект до бенто тортиків входять ложка та виделка, щоб їх було ще зручніше вживати. Ці десерти прийнято застосовувати як стильний подарунок, оскільки на додачу до всього на нього можна нанести різноманітні привітання та побажання. Хочете бенто торт купити, аби потішити колегу, другу половинку, подругу чи когось із родини, - наша пекарня Файного міста залюбки створює такі чудові десерти. До речі, їх також прийнято дарувати на весілля гостям, день народження чи річницю, тому замовляйте і робіть приємності близьким.

 

Який торт бенто пропонує Файна Пекарня?

Після того, як ми розібралися в тому, що таке бенто торт і для яких цілей він призначений, хочемо вас більш детально ознайомити з асортиментом наших смаколиків. Незважаючи на те, що у нас надається послуга замовлення десертів за індивідуальним дизайном, ми маємо вже готові варіанти, а саме:

замовити бенто торт тернопіль

  1. З зображенням жирафа. Цей смаколик ідеально підходить діткам, адже він виглядає так казково. Ваша малеча буде в захваті від такого “ланч-бокса”, адже коли його відкриє, то побачить казкового жирафа і захоче не менш стильною виделкою скуштувати шматочок.
  2. З логотипом серіалу “Друзі”. Оберіть торт бенто для найкращої подруги чи друга-ласуна, вони будуть приємно вражені не лише його смаковими властивостями, а й стилем подачі. Такий приємний сюрприз хочеться куштувати відразу після отримання, а не чекати, щоб насолодитися ним вдома.
  3. З зізнанням у коханні. Такий бенто торт замовити спробуйте для своєї другої половинки, а щоб його вручити, не потрібно чекати на певну важливу подію, наприклад, річницю стосунків чи як спосіб зробити пропозицію, а й просто так, без жодного приводу.

Ці та інші готові варіанти ви можете обрати в Файній Пекарні, проте якщо ви готуєтесь до особливої події, спробуйте замовити смаколики індивідуально. Для цього оберіть тематичний малюнок чи побажання, а наші досвідчені майстри залюбки його втілять в десет!

Читайте також: Весільний торт на замовлення або кенді бар? - все, що забажаєш випікає пекарня Файного міста

 

Замовити торт у Тернополі на весілля чи інші важливі івенти ви можете у нас!

Наша кондитерська СРФМ пропонує створення не лише мініатюрних десертів у стильному пакуванні, а й величезні святкові чи весільні торти під замовлення. Якщо ви готуєтесь до проведення дня народження, весільного банкету, річниці, ювілею, хрестин чи корпоративу, зверніться до нас і доповніть захід вишуканим смаколиком. Ми пропонуємо різні варіанти начинок, які ви можете видозмінювати. Обирайте найсмачніші торти на замовлення і ваш захід пройде справді незабутньо, залишивши позитивні емоції у всіх його учасників. Щоб замовити торт у Тернополі, ми рекомендуємо попередньо ознайомитися з послугами на сайті fainemisto.com, а якщо ви вже визначилися з десертом, то завітайте до нас заздалегідь і обговоріть всі питання з нашими кулінарними майстрами й адміністратором. Майте на увазі, що привозяться наші торти в Тернопіль і приміські зони, тому де б ви не знаходились, кур'єри залюбки їх доставлять у домовлені терміни. 

Наступна стаття >Наступна стаття