Барна культура від тернопільських барменів у Пасаж Адлера 13

2019-05-26

Хороший відпочинок часто асоціюється зі вживанням алкоголю. Напевно, доля істини у цьому є, адже якісний і смачний напій здатен швидко розслабити і налаштувати на потрібну хвилю. Бар у цьому випадку виступає як осередок культури споживання алкоголю, а тому важливо обирати особливі та перевірені заклади.

Бар-ресторан Пасаж Адлера 13 навчить Вас насолоджуватися алкоголем правильно!

vafelЩо розуміється під поняттям «барна культура»? У першу чергу, це вміння оцінити склад та смакову палітру напою. Тут важлива не кількість випитих келихів і чарок, а якість власне коктейлю, спроможність гостя «розтягувати» задоволення.

Роль бармену надзвичайно висока і не обмежується виключно приготуванням напоїв і психологічною «розрядкою». Гість, відвідуючи пивний бар, очікує не скільки на алкоголь, а на особливий сервіс. Легка атмосфера та гостинність тут більш значущі, адже придбати основу для коктейлю і «нахімічити» прості комбінації можна самому. От тут і вступає до гри бармен – знавець нюансів та правильного споживання алкоголю.

Говорити про барну культуру можна нескінченно, але краще відвідати бар Пасаж Адлера 13 і просто відчути усе на власному досвіді. Ми розробили велику алкогольну карту, в якій Вашим путівником стануть офіціанти та бармени закладу:

✔ Класичні коктейлі («Дайкірі», «Маргарита» – класика, як вона є).

✔ Авторські коктейлі (коктейлі-призери у всеукраїнських конкурсах барної майстерності, унікальна рецептура).

✔ Міцний алкоголь (колекція віскі, бренді, рому).

✔ Безалкогольні мікси (тонік власного виробництва, ягідні та фруктові коктейлі, грейпфрутова содова – мережа ресторанів Файного турбується про гостей, які обожнюють бари, але водночас не вживають алкоголю).

Персонал відмінно орієнтується в розмаїтті алкогольних колекцій Пасажу, тому зможе підібрати напій з урахуванням Ваших смаків. Кажуть, що це найкращий бар у м. Тернопіль. Ми не будемо голослівними – просто завітайте до нас і доведіть цю думку або спростуйте, хоча наші гості завжди задоволені відпочинком. Фестиваль «Файне місто 2018» вже зовсім скоро об’єднає навколо себе меломанів із усієї країни.

Завітайте з друзями на келих оригінального коктейлю до Пасаж Адлера 13 або замовте усе на фест!

Коктейлі Тернопіль обожнює, а надто у літню пору, коли хочеться додати яскравих смакових вражень у повсякдення. Гості фестивалю та міста також можуть насолодитися унікальними напоями, відчути барну культуру в сучасному форматі – «Файні» заклади Тернополя у цьому безперечні помічники.

Файне місто Тернопіль та фестиваль музики чекають на Вас цього літа, а Пасаж Адлера 13 запрошує на «хмільне побачення»!

Наступна стаття >Наступна стаття