Бар Пасаж Адлера: наші бармени знають, чого тобі хочеться

2019-05-26

Із приходом весни сидіти вдома зовсім не кортить і тут виникає питання: куди піти у Тернополі? Туди, де тобі завжди раді, гарно наливають та смачно годують — у Пасаж Адлера! Приготуйся до коктейльного оргазму, адже ми приготували для стільки цікавих новинок! Класика класикою, але варто розширювати кордони свого сприйняття і через смакові рецептори також. Наш бар чекає на тебе!

Оригінальні алкогольні коктейлі у Пасаж Адлера 13: гарантований вибух та насолода від смаку!

bottleНаші алкогольні коктейлі відомі серед тернополян, що тямлять у хорошому алкоголі та барній культурі в цілому. Бармени закладу знають, чого хоче кожний клієнт: класичну “Криваву Мері” або подвійний віскі, сучасних та популярних “Май Тай” або “Порностар”, але для деяких старі знайомі смаки вже другорядні... Зустрічай колекцію авторських коктейлів, що приготував для тебе бар Пасаж! Ось декілька напоїв:

  • KISS OF CASANOVA. Насичений п’янкий коктейль на основі джину та портвейну. Має яскраво виражені ноти чорниці. Дівчата, саме час дізнатися, який же на смак поцілунок Казанови!
  • BLACK CAT. Ніжна ромова основа, кавовий післясмак у поєднанні з кокосовим шлейфом. Чи зможуть інші заклади Тернополя підібрати для тебе більш лаконічного і смачного напою? У нас ціла палітра смаку!
  • BRASIL RASPBERRY SOUR. Малинова горілка, свіжий базилік та повітряна пінка — ось він, секрет справжньої бразильської кислинки. Бар Пасаж Адлера 13 розпочинає алко-подорож!
  • KRAKEN. Кисло-солодкий з нотами маракуї та цитрусу. Міцна горілка та морський післясмак — від келиха такого напою не відмовився б сам кракен!

Для тебе ми не лише доповнили коктейльну карту, але й оновили клубне меню! Приходь з друзями та скуштуй нові фантастичні страви від наших крутих кухарів!

Бар Тернополя, що добре годує! Зустрічайте кулінарні новинки у меню Пасаж Адлера 13!

Наш заклад — це незвичайний бар Тернополя, адже тут можна смачно і ситно поїсти! Окрім традиційних закусок, є безліч повноцінних перших і других страв. А віднедавна ми оновили для тебе меню:

  • PASSAGE SET. Фірмовий сет на велику компанію. Різноманітні снеки, до яких гарно пасують паштет, абрикосовий джем, ягідний соус та м’ятний песто з фетою!
  • У нас є нові бургери! Як щодо чізбургеру із солоною карамеллю? Це дуже смачно і руйнує усі стереотипи про звичну страву! Наша доставка бургерів допоможе тобі і твоїм друзям швидко втамувати голод!
  • Сири, запечені у хлібі. Справжня вершкова насолода з ароматом домашнього хліба!
  • Італійський суп Мінестроне з курячими фрикадельками. Більше позицій у меню!

Цікавить доставка їжі? Тернопіль обирає нас! Долучайся до команди ситих та щасливих і ти!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття