Ресторан Jan Amor - атмосферний заклад громадського харчування

2019-05-24

Сім'я ресторанів «Файне Місто» відома у Тернополі смачною кухнею та неперевершеним обслуговуванням. Та не останню роль грає атмосферність і невимушеність, які ми намагалися вдихнути у кожний свій заклад. Ресторан Jan Amor – це перлина нашої мережі, яку надзвичайно цінуємо і любимо не тільки ми, але й наші гості. Поєднання вишуканого стилю, високої кухні та професійності, обрамлене відкритістю до кожного відвідувача, і стало візитівкою не тільки ресторації «Файне місто», але й навіть всього Тернополя.

Jan Amor - затишний заклад та незабутня атмосфера

ресторан тернопільКулінарна справа – то ціле мистецтво, яке вимагає нестримної творчої думки та високої майстерності. Ми зібрали команду справжніх професіоналів, які люблять їжу та поважають культуру споживання. Саме завдяки цілковитій відданості шеф-кухарів своїй справі, кухня ресторану Jan Amor (Тернопіль) вийшла на новий рівень та отримала заслужене звання високої. Ми, як ніхто інший, розуміємо усю відповідальність і серйозність, яка лягає на наші плечі, адже відвідувачі не тільки приходять поїсти до закладу, але й довіряють йому своє здоров’я та життя. Для приготування страв ми використовуємо виключно свіжі та екологічно чисті продукти, які постачаються фермерськими господарствами. Налагоджена щоденна система та наявність усіх необхідних сертифікатів дозволяє нам готувати з продуктів тільки найвищої якості, що не може не відобразитися на смаку страв. Концепція ресторану Jan Amor є багатогранною та неодноманітною. Ми вивчали тонкощі кулінарного мистецтва Європи і дійшли висновку, що їх можна вигідно презентувати українському споживачеві. Традиційні рецепти гармонічно перетинаються, а інколи й синтезуються із новаторськими ідеями, а тому в кінцевому результаті гості можуть насолоджуватися незрівнянними стравами. «Відкрита» кухня у нашому закладі надає можливість спостерігати за творчим процесом приготування їжі, що надзвичайно обожнюють наші гості. Ще одна особливість, якою пишається ресторан «Файне місто» – це технологія «sous-vide». Таке новаторське рішення на кухні перетворює робочий процес у щось екстра неординарне і зовсім не звикле для українського споживача. М’ясна страва, приготована за цією технологією має неймовірний витончений смак, який зовсім не схожий на традиційне сприйняття м’яса. У чому перевага «sous-vidе» перед звичайним процесом приготування? Страва готується у вакуумі та за певною визначеною температурою, що в кінцевому результаті дає наступне:

  • м’ясо краще насичується спеціями та маринадом, при цьому зберігає свою соковитість навіть після термічної обробки;
  • пересушування чи підгоряння страви максимально зводиться до мінімуму;
  • корисні білки м’яса після термічної обробки зберігаються у більшій кількості, що в свою чергу підвищує користь самого продукту;
  • завдяки особливому процесу приготування страва не насичується канцерогенами та іншими шкідливими речовинами, як то буває під час смаження.

У Тернополі постійно відкриваються нові заклади, але фактично ніхто з них не може похизуватися таким сучасним підходом у роботі на кухні. Ми в свою чергу нестримно прагнемо до розвитку і тому шукаємо нові можливості для задоволення Ваших потреб і бажань. Кожний хороший ресторан має активно працювати над концепцією, меню та сервісом, щоб максимально зацікавити й утримати свого гостя. «Файне місто» приділяє велику увагу кожному з цих аспектів, але вирішив здивувати своїх відвідувачів і дати їм можливість пізнати істинний смак насолоди. Мова йде про винну карту, яка є чи не найбільшою у всьому Тернополі. Сонячна Греція, темпераментна Аргентина, запальна Іспанія, романтична Франція, а може аскетична Японія? Наші гості мають можливість скуштувати якісні вина з різних куточків світу, що вражають своїм оксамитовим смаком. Ось так виглядає міні-подорож разом із «Файне місто»: Тернопіль – ковток – і Ви вже у Чилі або ж ніжитеся під грайливим сонцем Грузії. Якою буде подорож сьогодні? Все залежить тільки від Вас.

 Ресторан Jan Amor у Тернополі: Концепція та цінова політика

Українці звикли до того, що якість та висока кулінарна майстерність – це привілей виключно заможних людей. Наш ресторан «Файне місто» вирішив зруйнувати цей недолугий стереотип і довести, що висока кухня може бути доступною кожному. Цінова політика закладу дійсно приємно вражає і наші гості зазначають, що у нас неймовірно смачно, але при цьому навіть вдома не завжди так дешево можна поїсти. Чому наші страви такі доступні? Дійсно резонансного успіху ми досягли завдяки налагодженій системі керування, прямим постачанням продукції від фермерських господарств і великій любові до Вас. Наші гості полюбляють святкувати свій День Народження у Тернополі саме у ресторані «Файного», позаяк це повністю позбавляє їх від надмірних витрат і непотрібних клопотів. Ми намагалися поєднати у своєму закладі декілька стилів, щоб кожен відвідувач мав можливість максимально «розсмакувати» атмосферу ресторану. Заклад Jan Amor готовий одночасно приймати 55 гостей, у розпорядженні яких є три ошатні зали. Італія, Португалія і Франція – ми надихалися красою цих чарівних міст, щоб у подальшому відтворити їх дух і нестримність в інтер’єрі кожної зали ресторану. Національний колорит та душевність кожної з цих країн віддзеркалюється у найдрібнішому елементі декору, тому наші гості можуть на декілька годин переміститися в інший світ. Вишукані страви, розкішний інтер’єр та надзвичайні п’янкі вина допоможуть Вам забути про буденне й клопітке життя, тому поспішайте відчути насолоду – завітайте до нас.

«Jan Amor»: тернопільський ресторан із європейським шармом

Українці обожнюють атмосферні заклади харчування, в яких висока культура споживання їжі відмінно поєднується із хорошим настроєм. Наш ресторан (Тернопіль) уміло поєднує між собою вишукану кухню, незрівнянний сервіс і доступні ціни. Завітайте на наш сайт fainemisto.com та забронюйте заздалегідь столик, щоб на власному досвіді переконатися у високому рівні обслуговування ресторану Jan Amor.

Наступна стаття >Наступна стаття