Аміго! Роби правильний вибір і обирай такос із Нонаме. Відчуй справжню Мексику вдома.

2022-02-28

Мексика, яка вона? Це по-справжньому атмосферна країна, від перебування в якій перехоплює дух! А яка ж смачна та оригінальна тут кухня! Бажаєте спробувати та насолодитись автентичними смаколиками? Для цього Вам необов'язково покидати рідну домівку, адже ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, створили для Вас унікальний заклад - No Name Тернопіль. Тут у нас пропонується справжня мексиканська їжа з галицькими нотками. Яке ж незвичайне поєднання! Скуштуйте і Ви. Відчуйте атмосферу запальної Мексики, замовте національні страви! Одними із таких вважаються такос. Так, так, саме вони! Здійсніть заказ такос не лише у закладі, а й за його межами. Ми, дружня та щаслива Сімя, пропонуємо скористатись такою послугою, як доставка їжі Тернопіль. 

Доставка їжі Тернопіль: які можна замовити такос з Noname?

Мексиканська кухня Тернопіль від нашого клубу Noname настільки різноманітна, що Ви можете розгубитись. Проте щоб відчути атмосферність національної їжі цієї країни, Вам варто першочергово замовити такос. Ми пропонуємо скуштувати наступні смакові поєднання:

  1. Тако з креветками. Ви в захваті від морепродуктів? Тоді Вам неодмінно слід замовити у нас такос з креветками. Обсмажені в паніровці креветки гармонійно поєднуються з капустою, листям салату, соусом з авокадо гуакамоле та кисленькою лаймовою заправкою.
  2. Тако з куркою. Цей смаколик ми готуємо з використанням обсмаженої курочки та сиру моцарелла. Доповнює смак страви національний соус гуакамоле. Подається вона з картоплею фрі та ніжним соусом мікс. Скуштуйте і Ви такос! Наш бар Нонейм вміє приємно здивувати.
  3. Тріо такос. Вам подобається насолоджуватись різними смаками? Тоді замовте такос с телятиною, куркою, креветками. З цих трьох страв Ви неодмінно оберете ту, яка смакує найбільше.
  4. Fish Тако. Любите рибку? Тоді Вам неодмінно сподобається замовлення в закладі або ж доставка тако з філе сайди. Її неповторний смак та ніжну текстуру доповнюють салат айсберг, гуакамоле, кінза, соус мікс.
  5. Овочеве тако. Вважаєте, що замовити їжу Тернопіль з нашого мексиканського закладу не вийде вегетаріанцям? Спеціально для них ми створили овочеві такос. До їх складу входять: кукурудза, болгарський перець, звичайна та стручкова квасоля, цибуля, листя салату. Цей мікс корисних овочів та зелені створює в хрумкій тортильї неповторну смакову композицію.
  6. Такос бірья з рваною телятиною та сиром. Бажаєте скуштувати пікантний смаколик? Якщо так, то тоді спеціально для Вас діє такос доставка, до складу яких входять соковита та ніжна телятина, пікос, сир моцарелла та пікантний соус баффало.
  7. Такос тартар. Наш заклад Ноунейм Тернопіль пропонує Вашій увазі скуштувати ніжні такос, що складаються з телячої вирізки, перепелиного яйця, соусу адобо, листя салату, капусти та гостренького перцю чилі.

Вечірки, такос і текіла - це ідеальне комбо, завдяки якому Ви по-справжньому відпочинете у нашому клубі! Зберіть найближчих людей та проведіть час незабутньо. Ми знаємо, що Вам подобаються експерименти, які можна повторити! Ви драйвові, молоді та креативні! А якщо з'явилося бажання залишитись вдома, тоді спеціально для Вас пропонується мексиканська їжа в Тернополі доставка. Організуйте запальну вечірку в стилі Мексики у будь-якому зручному місці!

Способи замовити їжу Тернопіль з бару Нонейм!

Нонейм - це запальний мексиканський ресторан, доставка страв з якого здійснюється по місту та за його межі. Оформити замовлення ми Вам пропонуємо на сайті fainemisto.com, у мобільному додатку або ж по номерах телефонів 098-055-77-11 або 0352-51-94-44. Тако доставка виконується щодня з 16:00 до 22:20. Вартість замовлення залежить від Вашої геолокації. Більш детальну інформацію ми Вам пропонуємо дізнатись у розділі “Доставка їжі”.

Наступна стаття >Наступна стаття