Алкогольні коктейлі вдома: прості рецепти від Сім’ї ресторанів Файного Міста

2021-01-27

Адаптивний карантин досі триває, заклади працюють нестабільно, і домашні вечірки стали звичною альтернативою відвідуванням барів і клубів. Якщо хочеться влаштувати паті вдома, замовте смачні закуски та напої — доставка від Файного допоможе організувати свято за лічені хвилини! Ми пропонуємо не лише готові напої, але ще коктейльні набори. Тепер Ви можете приготувати класні і прості коктейлі, як в улюбленому закладі!

 

Які приготувати алкогольні коктейлі вдома? Кілька рецептів, з якими впорається кожен!

У нашому алкоменю є топові напої, з яких можна зробити чудові алкогольні коктейлі вдома нашвидкуруч. Ловіть кілька ідей:

  • Сет № 1. GORDON'S AND SCHWEPPES TONIC WATER. Класичний сухий джин з пряними нотками ідеально поєднуються з гіркуватою газованкою. Наповніть високий келих кубиками льоду по самі вінця, налийте 50 мл джину. Долийте доверху тонік — швепс, розмішайте коктейльною ложкою (або ж трубочкою). Коктейлі алкогольні можна прикрасити кружальцем лайму.
  • Сет № 2. ESPOLON BLANCO WITH SANGRITA. Комбінація сіль-лайм-текіла дуже популярна у всьому світі. Однак, самі мексиканці надають перевагу текілі разом із сангрітою — це густа суміш овочевого та фруктового соку із додаванням гострого соусу та спецій. У нас Ви можете не лише алкогольні напої купити онлайн, але також гідні доповнення до них! Зокрема, сангріту ми готуємо власноруч — персонально для Вас! Коктейль готується просто і змішується вже “всередині” — ковток текіли, ковток сангріти, або ж одним ковтком як шот.
  • СЕТ № 3. CAPTAIN MORGAN SPICED GOLD COLA. Класична і легка ром-кола готується просто. Сім’я ресторанів Файного Міста радить додатково взяти ще лайм, тоді коктейль матиме справжній присмак Cuba Libre! Наповніть високий келих кубиками льоду, вичавіть туди сік четвертинки лайму. Додайте ром і колу у пропорції 1:3 та обережно перемішайте напій. Можна прикрасити скибочкою лайму.
  • Сет № 4. APEROL SPRITZ CASE. Легкі та освіжаючі алкогольні коктейлі прямісінько з узбережжя Середземного моря приготувати просто, якщо у Вас під рукою буде наш набір! Широкий винний келих заповнюємо льодом, додаємо 60 мл сухого ігристого просеко та 40 мл бітеру Апероль, ще бажано додати 20 мл газованої води або тоніка. Кружальця апельсину подарують коктейлю додаткових фарб!

Наші рецепти алкогольних коктейлів у домашніх умовах повторити дійсно дуже просто. Більше ідеальних поєднань можна замовити тут.

 

Алко доставка від Сім’ї ресторанів Файного Міста: швидко, зручно і смачно!

Не відмовляйте собі у задоволенні класно відпочити навіть під час карантину. З нашою допомогою Ви завжди зможете приготувати улюблені коктейлі, тому кличте друзів, час веселитися! Наша алко доставка доступна при купівлі на суму від 200 грн, якщо доставляти треба по Тернополю. Якщо живете за містом — від 300 грн. Залишайте замовлення на сайті чи у застосунку!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття