З доставкою додому: Що найчастіше замовляють тернополяни?

2020-03-25

Кажуть, що українці досить консервативні у питанні гастрономічних вподобань і надають перевагу звичній, традиційній їжі. Проте з роками навіть у нас призвичаїлися до страв, які зовсім недавно вважалися екзотичними. Так, вже багато років користуються величезною популярністю суші на доставку, а нещодавно популярність тернополян завоювали й інші страви азіатської кухні. Популярна і мексиканська та американська кухні: буріто, кесадилья, бургери. Ну і не втрачає популярність звична домашня їжа: деруни, вареники, шашлики.

 

Доставка їжі просто під двері: які страви найпопулярніші?

Як свідчать нещодавні дослідження, за останні роки українці стали замовляти їжу додому в п’ять разів частіше. І це цілком логічно – замовити їжу онлайн це зручно, швидко, вигідно. А в умовах останніх подій та карантину – це ще й єдиний безпечний шлях побалувати себе смачними наїдками. 

Отож, які страви та в яких закладах люблять замовляти мешканці нашого міста. 

  • Домашня традиційна їжа. Таких страв вдосталь у Пабі Файне місто. Тут можна замовити великі картопляно-м’ясні пательні для повноцінного обіду, панський дерун з м’ясом курки чи свинини, картоплю по-селянськи, шашлик, овочі гриль, вареники, борщ, юшку.
  • Європейські страви. Кухня країн Європи – це Клуб Файного міста. Саме тут є різноманітні салати, закуски, паста, тортеліні, гуляш, великий вибір страв з грилю, а ще неймовірно смачні десерти.
  • Азіатська кухня та суші. Якщо раніше в місті Тернопіль доставка їжі – це були переважно суші, то зараз популярні й інші східні страви: тайський рис, лапша удон, соба, в’єтнамські та китайські супи, салати з морепродуктами, креветки та овочі темпура. Найсмачніша пан азіатська кухня, а також найбільший вибір азійських страв у Тернополі в ресторані ЯНГ. І, звісно ж, тут не менш широкий вибір оригінальних авторських суші.
  • Бургери та мексиканські страви. Саме на такій кухні спеціалізується бар Пасаж Адлера 13. Тут найбільший у місті вибір смачних соковитих бургерів на будь-який смак, а також мексиканська кесадилья, бурітос, чіпси начос, сирні кульки.
  • В ресторані сучасної української кухні Na Nebi працює доставка обідів додому чи на офіс. З 12 і до 15 години по буднях тут можна замовити ситний та смачний повноцінний обід, до того ж обирати можна з кількох сформованих комплексів.

 

Де замовити їжу в м. Тернопіль, щоб було швидко, зручно та безпечно

Сім’я ресторанів Файного Міста розуміє всю серйозність нинішньої ситуації і дотримується карантинних заходів, аби вберегти своїх гостей та працівників. Тому на час карантину жоден з наших закладів не працює, натомість в усіх в звичному режимі працює доставка.

Персонал дотримується всіх заходів безпеки: слідкує за станом здоров'я, вимірює температуру, працює в масках та рукавичках. Так само як і кур’єри, тож замовляючи їжу в нас, ви можете бути впевнені в своїй безпеці.

Доставка їжі в м. Тернопіль здійснюється за умови замовлення на сум від 200 гривень. Вартість доставки – 30 гривень.

Безкоштовна доставка їжі діє при замовленні страв на суму від 450 гривень.

Зробити замовлення можна в один із таких способів:

  • онлайн просто на сайті закладу;
  • за допомогою мобільного додатку;
  • за вказаними на сайті номерами телефонів.

Бажаємо усім здоров’я! Замовляйте їжу в Сім’ї ресторанів Файного міста та харчуйтеся смачно і здорово навіть на карантині.

Наступна стаття >Наступна стаття