Їжа — як у мами! Де замовити смачні комплексні обіди?

2021-03-02

Що може бути смачнішим за гарячу та смачну мамину їжу? З дитинства і протягом усього життя домашні страви є чимось особливим для кожного з нас, і жодні вишукані ресторанні подачі не впораються з цим рідним смаком! Але наші комплексні обіди у м. Тернопіль здатні вразити у саме сердечко! Ми підготували ідеальні страви для Вашого обіду, що обов’язково допоможуть відчути себе, немов на маминій кухні за улюбленою стравою!

Смачні домашні комплексні обіди: меню від NA NEBIКомплексні обіди Тернопіль

Наша мережа закладів громадського харчування має свою особливу перлинку — ресторан сучасної української кухні НА НЕБІ. Його концепція не обмежується грилем і вином, ми пропонуємо усім добре знайомі блюда у новій інтерпретації. Звичайно, також подбали і про комплексні обіди, меню якого потішить кожного, кому бракує часу на смачний і ситний обід.

Завантаження на роботі не повинні стати на заваді, щоб на це сказала Ваша матуся? Заспокойте її, ми подбаємо про обідню перерву якнайкраще! Які комплексні обіди з доставкою можна замовити у Файному:

  • Якщо хочеться гаряченького і рідкого, візьміть першу страву. Пропонуємо борщ, курячий бульйон з локшиною, бограч та гарбузовий крем-супчик.
  • На основу можна взяти традиційну картопляну пюрешку та біфштекс, густий банош з курячим філе, індичку з гарбузовим пюре та грибним соусом або ж філе сайди гриль з соусом бер блан.
  • Які ж комплексні обіди без салату? Зі свіжих овочів, з гарбузиком, помідорами і бринзою, цезар — обирайте улюблений і смакуйте нові!

Ви можете обрати різні страви у комплектації з двох чи трьох позицій на власний розсуд. Тепер мама точно буде спокійна, ми подбаємо про Ваше ситне і корисне щоденне харчування! Ресторан На Небі готує свої страви виключно з якісних і свіжих продуктів, що не проходили заморожування. А ще ми надаємо перевагу стравам-гриль, що дійсно дуже корисні і смачні! Сім’я ресторанів Файного Міста доставить Ваші улюблені страви якомога швидше. Ми гарантуємо, що Ви будете задоволені трапезою на всі 100%, а смакуватиме Вам не гірше, ніж кухня рідної матусі!

 

Комплексні обіди у м. Тернопіль: доставка від Сім’ї ресторанів Файного Міста!

 

Для того, щоб купити комплексні обіди у м. Тернопіль з доставкою, необхідно здійснити замовлення на 200 грн. Якщо потрібно доставити за межі міста — на 300 грн. Звичайно, Ви можете передчасно замовити і забрати пакунок самостійно, у такому випадку мінімального чека немає!

Вартість доставлення БЕЗКОШТОВНА, за місто — лише 50 грн. Кооперуйтеся з друзями та колегами, замовляйте комплексні обіди з доставкою у м. Тернопіль! Ми привеземо замовлення своєчасно і гарантовано з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних вимог. Файне Місто дбає про Вашу безпеку, ситість і чудовий настрій! Обирайте свій ідеальний обід на сайті або через наш офіційний додаток для мобільного.

Наступна стаття >Наступна стаття