Якою буде доставка їжі в Тернополі у майбутньому?

2021-03-02

Сервіси з доставки страв не перший рік в Україні, і з кожним днем вони набирають все більше популярності. У Тернополі це також актуально, позаяк містяни не хочуть витрачати сили на приготування страв, а на відвідування улюбленого ресторану вистачає часу не завжди. Їжа з доставкою у м. Тернопіль стала постійним супутником кар’єристів, офісних працівників та завбачливих людей, що хочуть отримати від життя більше можливостей.

Чому сервіс доставки їжі — це майбутнє усього ресторанного бізнесу?Доставка їжі Тернопіль

Швидкий темп мегаполісів не залишає часу, а подеколи навіть бажання на приготування страв. А надто здорових і поживних! Заклопотані люди все більше надають перевагу сухом’ятці, а фаст-фуд та снеки на постійній основі не дуже корисні для здоров’я. Тому сервіс доставки їжі отримав такий попит, оскільки улюблений ресторан можна влаштувати будь-де у будь-який момент!

Кожний охочий може за кілька хвилин замовити собі повноцінний обід, для цього потрібен лише телефон. Зростання числа споживачів та онлайн-замовлень спонукають до розвитку подібних сервісів — доставка їжі у м. Тернопіль є у більшості закладів громадського харчування. Пандемія також внесла свої корективи, всі перемкнулися на онлайн, і ресторанний бізнес активно розвиватиметься і надалі у такому напрямку. Є кілька світових тенденцій:

  • Автоматизація та діджиталізація.
  • Роботизація у ресторанах та безпілотні доставки.
  • Інтегрована онлайн доставка їжі з POS системами.
  • Екотенденція — екологічне пакування, “зелений” транспорт, столове приладдя, які можна перероблювати.
  • Розширення способів оплати. Від готівки та дебетових і кредитних карток до оплати телефоном через гугл пей абощо.

Доставки їжі у м. Тернопіль розвиватиметься за цим сценарієм, і перші кроки для цього зроблено, зокрема мережею Файного Міста. Згодом не видаватиметься дивним, якщо Ваш обід прилетить на дроні чи з роботом-кур’єром. У місті Тернопіль їжа стане мобільною, доступною з кожного гаджета, готуватиметься ще швидше, а час від передачі замовлення до його доставки суттєво скоротиться.

Яка у місті Тернопіль доставка їжі найкраща? Тернополяни довіряють Сім’ї ресторанів Файного Міста!

Тернополяни часто користуються подібними сервісами не лише для обіду на роботі, але й організації святкових застіль, вечірок і навіть просто для родинних посиденьок! У м. Тернопіль доставка їжі активно розвивається, ми також не стоїмо на місці:

  • Мобільний застосунок FAINE MISTO. Меню всіх закладів під рукою, можна зробити замовлення з кількох одним чеком. Зручно і легко замовляти, і ще швидше, аніж на fainemisto.com. Додаток зберігає історію купівель, адреси доставки, тому час замовлення скорочується вдвоє. Працює на швидкій сучасній платформі.
  • Розширена зона доставлення. Ми працюємо по місту + за його межами.
  • Доставка Файне Місто доступна кожному, є безкоштовна при купівлі на суму від 450 грн (по Тернополю) і від 500 грн (за межі міста). З ЯНГ і НА НЕБІ в межах Тернополя також безкоштовно без прив’язки до вищезгаданих сум.

Нагадуємо, що для доставки їжі у м. Тернопіль замовлення має бути щонайменше на 200 грн, якщо живете за містом — 300 грн. Наші кур’єри привозять пакунки своєчасно, і дотримуючись усіх санітарно-гігієнічних вимог. Ми дбаємо про Вашу безпеку і здоров’я! Запрошуємо поласувати нашими смачними і ситними стравами, замовляйте вже зараз!

Наступна стаття >Наступна стаття