Які замовити напої на святкування: що пропонує Сім’я ресторанів Файного Міста?

2021-01-29

Плануєте вечірку вдома? Ми знаємо, як полегшити організацію, щоб залишилися сили на веселощі:

  1. Замовляєте на нашому сайті страви і закуски.
  2. Обираєте алкогольні напої у готовому варіанті або сет для коктейлю.
  3. Злегка причепурюєте оселю і себе.
  4. Із чудовим настроєм очікуєте гостей.
  5. Profit — свято проходить у веселій і невимушеній атмосфері без зайвих турбот!

Відтепер купити алкогольні напої Ви можете на сайті або через застосунок Faine Misto. Це суперзручна послуга для тих, хто не має ні часу, ні бажання блукати крамницями і стояти у черзі на касі. У своєму меню ми зібрали топові позиції, що доповнять будь-яке свято вдома чи на офісі!

 

Замовляйте з доставкою алкогольні напої: каталог від Сім’ї ресторанів Файного Міста

У нас Ви можете обрати міцні напої, такі як бурбон, текіла, віскі чи скотч, ром, виноградний бренді, горілка тощо. Є напівсолодке та сухе ігристе — легкі та смачні алкогольні напої. Каталог Файного також охоплює коктейльні сети, за допомогою яких Ви легко можете приготувати класичні прості коктейлі як з улюбленого бару:

  • Джин-тонік — GORDON'S AND SCHWEPPES TONIC WATER. Сухий пряний джин і швепс ідеально поєднуються один з одним!
  • У нас Ви можете замовити спиртне з доставкою додаткових напоїв, як от кола, сік чи швепс. Але родзинкою нашої колекції є сангріта власного приготування! Скуштуйте її разом із текілою ESPOLON BLANCO. Сангріта + текіла = традиційний рецепт гарного настрою від мексиканців. Влаштуйте тематичну вечірку разом зі своїми аміго!
  • Наша алко доставка може додати Вашому святу кубинських ноток. Візьміть темний ром CAPTAIN MORGAN SPICED GOLD та колу, додайте трохи соку і скибку лайма — коктейль Куба Лібре готовий!
  • Легкий та освіжаючий коктейль з берегів сонячної Італії приготувати просто, якщо є відповідні напої. Доставка Файного пропонує APEROL SPRITZ CASE. Сухе просеко + лікер Апероль = цитрусовий і бульбашковий Апероль Шпріц! Цей коктейль обожнюють за його свіжість, легкість і приємну п’янкість.
  • Американський віскі — бурбон, ідеально поєднати з колою. Пропонуємо BULLEIT BOURBON. Це класичний простий коктейль, що смакує як з льодом, так і без.

Сім’я ресторанів Файного Міста подбає про Ваше святкування: корпоратив на офісі, домашнє родинне свято чи гучна вечірка — вчасно привеземо найкращі напої до Вашого застілля! Ми подбали не лише про якість асортименту, але й приємні ціни!

 

Чому варто замовити алкоголь додому від мережі Файне Місто?

Не завжди є час на довготривалі приготування до свята, а надто на закупи у магазині. А як гості неочікувано завітають або захочеться продовження банкету, однак бігти до крамниці зовсім не кортить? Ось тому і варто замовити алкоголь додому від нашої мережі ресторанів. Ми доставляємо пакунки з обережністю і завжди своєчасно, дотримуючись всіх протиепідеміологічних вимог, адже дбаємо про Ваше здоров’я і безпеку!

Важливо! Ми доставляємо виключно повнолітнім покупцям спиртні напої. Доставка додому замовлень можлива по Тернополю (30 грн) і за місто (50 грн). Замовлення приймаємо до 21:20. Для кур’єрського доставлення сума мінімальної покупки має складати 200 грн для тернополян, і 300 грн для мешканців заміських територій. Ми також доставляємо пакунки безкоштовно при купівлі на суму від 450 грн (доставка Тернополем) і від 500 грн (за місто).

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття