Які перші страви входять у доставку комплексних обідів?

2021-03-01

Мережа ресторанів Файного Міста потурбується про кожного, хто хоче смачно їсти і надто заклопотаний на роботі! У нас можлива доставка обідів в офіс — ця послуга заощадить Ваш час на приготування ланч-боксів зі собою чи навіть відвідування ресторану. Більше ніякої сухом’ятки, тільки повноцінне, сите і смачне харчування!

Перші страви традиційно присутні у щоденному раціоні українців. Для чудового самопочуття і бадьорості варто хоч раз на день їсти супчики. Окрім того, вони гарно насичують організм і піднімають настрій! Ми маємо кілька смачних ідей для Вашої обідньої перерви!

 

Які замовити перші страви: меню від Сім’ї ресторанів Файного Міста!

 

Ми зібрали топові страви, які обожнюють тернополяни і гості наших закладів. Відтепер Ви можете ласувати ними будь-де, навіть на роботі! Які перші страви є у меню:Комплексні обіди Тернопіль

  • Класичний червоний борщик на копченому свинному реберці. Йому компанію складають сало, сметанка і цибульковий хлібчик, який ми спекли власноруч! Це ідеальна українська страва, що наситить енергією на весь день!
  • Наша доставка обідів подбала про різноманіття перших страв, тому у меню ще є курячий бульйон з локшиною. Чергова класика, що смакує кожному — куряче крильце, перепелине яйце, домашня локшина та багато зелені — ситно, смачно і так корисно!
  • Які ще страви української кухні можна скуштувати у нас на перше? Похмільний бограч! Повірте, він смакує і покращує життя не лише після гучної вечірки до самої ночі, але й насичує протягом усього дня. Густий, наваристий, ситний бограч чекає на Вас!
  • Гарбузовий крем-суп з брускетою — гарний старт корисного і легкого обіду! Один з фаворитів серед гостей Файне Місто, доставка цього супу особливо тішить прихильників здорового образу життя. Має вершковий ніжний смак — гастрономічний мінімалізм, що наситить енергією для розв’язання всіх задач.

Ці страви сучасної української кухні готують для Вас кухарі з ресторану На Небі. Наш заклад не лише спеціалізується на грилі, але й цікавій подачі звичних і всіма улюблених страв. Не забувайте, що їсти потрібно раціонально і поживно, не пропускайте обідню трапезу!

 

Швидка і смачна доставка обідів у м. Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного Міста!

 

Забудьте про незручні ланч-бокси, облиште черги у крамницях і сухом’ятку, адже є “Файна” доставка обідів у м. Тернопіль! Ми своєчасно доставимо Ваш супчик, салат та основу до нього! Обирайте страви на сайті або через додаток Faine Misto.

У нас не лише смачна і швидка, але й доступна доставка їжі. Українська кухня у Тернополі від NA NEBI по кишені кожному! Кооперуйтеся з колегами, так смачніше і вигідніше! Мінімальний чек для доставки по місту — 200 грн, за межі — 300 грн. По Тернополю доставляємо безкоштовно, до прилеглих районів доставлення коштує 50 грн. Замовляйте обід від мережі Файне Місто, подбайте про себе і чудовий настрій!

Наступна стаття >Наступна стаття