Які переваги суші-сетів від Янгу?

2020-11-23

Майже всі заклади харчування, що мають в меню суші, окрім окремих позицій пропонують ще й суші-сети. Ресторан азіатської кухні ЯНГ не виключення. У нас є великий вибір різноманітних суші-сетів, в які входять як класичні суші, так і унікальні авторські. Заказ сетів суші у Тернополі – це дуже зручно, адже значно спрощує вибір, можна одразу вибрати декілька смаків суші та ролів. Які ще переваги суші-сетів?

 

Чому суші сет замовити значно вигідніше?

 

Замовити суші набір справді зручніше, ніж обирати окремі суші та роли на доставку. І ось чому:

  • Значна економія. Зазвичай, суші сет коштує дешевше, ніж кожна порція суші окремо. Тож це набагато вигідніше в плані економії, і переконатися у цьому ви можете самі, просто зрівнявши ціни в меню.
  • Крім економії коштів, це ще й значна економія часу. Не потрібно витрачати багато зайвого часу на те, щоб вивчити всі позиції і замовляти їх окремо. Усе максимально просто та зручно. Достатньо замовити один суші сет Тернопіль, і ви отримуєте велике різноманіття смаків.
  • Суші сети Тернопіль від Young складаються як мінімум з трьох різних смаків. Тож, замовивши один сет, ви маєте можливість про дегустувати одразу декілька різних ролів.
  • І ще одна перевага – це можливість нагодувати одразу велику компанію, і вгодити усім різноманіттям смаків. Це, наприклад, актуально, якщо ви замовляєте суші на роботу для усіх колег, або влаштовуєте вдома вечірку. Тоді рекомендуємо суші кілограмовий сет замовити.

Які сети суші можна замовити в ЯНГу?

  1. Party set XXXL. Величезний трикілограмовий сет, де усі ваші улюблені роли.
  2. Сет Young XXL. Вагою майже два кілограми, де також чимало популярних смаків суші.
  3. Сет панко. Різні види суші панко.
  4. Сет драконів. Є в звичайному розмірі та в розмірі XL.
  5. Сет філадельфія. Теж є різних форматів: звичайний та XL.

Крім сетів із класичними популярними ролами, в ЯНГу є ще й ексклюзивні сети. До них входять суші, створені за унікальною та неповторною рецептурою, і замовити їх можна лише в нашому ресторані.

 

Чому доставка суші від ЯНГ – це найкраще рішення?

 

Щоб замовити доставку суші з Party Restaurant YOUNG, потрібно лише обрати позиції з меню на суму від 200 грн. для замовлень в межах міста, і на 300 грн. – для замовлень за місто.

По Тернополю доставка суші та суші сетів від ЯНГ повністю безкоштовна!

Ціна доставки за місто – 50 грн. Але, якщо сума замовлення складає від 500 грн, тоді і за місто доставка буде безкоштовною.

Замовити смачні суші від ЯНГ можна щодня з 12 до 21.20 години. Для цього оберіть бажані позиції на сайті та оформіть замовлення в декілька кліків. Також замовлення можна зробити і з допомогою мобільного додатку «Файне місто», або ж по телефонам доставки.

Чому найкраща доставка суші в Тернополі – це доставка від ЯНГ?

  • Дуже смачні суші, які готують справжні професіонали своєї справи. Кожен шматочок – це неперевершене співвідношення рису, начинки та соусів.
  • Для приготування суші та інших страв ми використовуємо тільки свіжі інгредієнти високої якості.
  • У нас дійсно великі порції суші, і багато риби та морепродуктів у кожному ролі.
  • Широкий вибір улюблених смаків, а також оригінальні авторські суші.
  • Оперативна та зручна доставка в будь-який куточок міста та за місто.
  • Доступні ціни за чудову якість. Такого співвідношення ціна-якість ви не знайдете більше ніде.

Замовляйте суші сети від ЯНГ, і насолодіться різними смаками неперевершених ролів!

Наступна стаття >Наступна стаття