Як змінилися ресторани і бари за останні кілька років?

2020-10-28

Культура споживання їжі та алкоголю постійно розвивається, це безперервний процес, динамічний та перспективний. Люди у більшості не сприймають страви тільки як можливість утамувати голод, а алкогольні напої — як дієвий засіб для того, щоб розслабитися. Естетика та гедонізм мають бути у всьому! Популярні заклади Тернополя очолюють представники Сім’ї ресторанів Файне Місто, і це зовсім не дивно, позаяк ми щоденно розвиваємося й відстежуємо світові тенденції!

 

Заклади харчування, що змінюють уявлення про алко- і гастронасолоду!

 

Ми не будемо оцінювати інші заклади харчування, а лише поглянемо на бари і ресторани мережі Файного. Ми прагнемо розвинути гастро та барну культуру у Тернополі, показати українцям, як можна отримувати ще більше задоволення від відпочинку!

Барна культура. Як кращі ресторани Тернополя, ми не відстаємо від світових трендів. Пити задля хмільного стану, щоб дійти до якоїсь межі — це вже застарілий підхід до відпочинку. Наразі актуальне свідоме споживання, акцент не на кількості, а якості та багатогранності смаку. І саме це дають людям наші бари: 

  • Young Party Restaurant — барна карта охоплює традиційні азійські напої, такі як саке, байцзю, рисове вино тощо + ромова карта на 59 позицій, що є найбільшою на Західній Україні!
  • Пасаж Адлера 13 — найбільша у регіоні коктейльна карта, до того ж з авторськими коктейлями. Додатково у нас чималий асортимент настоянок на травах, ми відійшли від звиклих фруктів і ягід.

Чому саме наші заклади Тернополя для відпочинку мають такий попит і є настільки популярними? Традиційні клуби залишилися у минулому, натомість затишні бари “для своїх” та паті-ресторани нарешті знайшли свою нішу! Але Сім’я ресторанів Файного Міста не зупинилася на цьому, ми приділили увагу також відпочинку дещо іншого формату.

Вино. Не втрачає своєї популярності та цінності протягом цілих століть, і триматиме марку завжди. Але з часом також зазнало своїх трансформацій. Найкращі ресторани Тернополя презентують ці зміни:

  • Jan Amor. Відтепер in vino veritas через призму органіки та біодинаміки, і саме такі вина Ви можете скуштувати у нас. Винні вечірки часто супроводжуються сомельє та гастровечерею у компанії шеф-кухаря.
  • NA NEBI. Вайн-пейринг — це гармонійне поєднання страви і напою, у даному випадку вина. Наш заклад НА НЕБІ має найбільшу винну шафу щонайменше на Тернопільщині, але ми не обмежуємося цим, і демонструємо наших гостям, як та чи інша пляшка може підкреслити пікантність стейку чи ніжність салату з качкою та грушею.
  • У барі НОНАМЕ Ви також можете насолодитися розкішним фуд-пейрингом коктейлів з мексиканськими національними стравами!

Доставка їжі. Тренд, що торкнувся навіть тих закладів, що вперто ігнорували такий сервіс. Але 2020 рік під гаслом карантину і самоізоляції диктує свої правила. Наші бари і ресторани були у тренді ще до того, як це стало мейнстрімом!

 

У місті Тернопіль доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного Міста працює кожного дня і до пізньої години!

 

Все частіше люди надають перевагу доставці страв з ресторанів, не виключенням є Тернопіль. Доставка їжі обирається як альтернатива для родинних обідів, романтичної вечері або вечірок із друзями.

Доставка їжі у м. Тернопіль з наших закладів можлива при покупці від 200 грн по місту і від 300 грн за його межі. Приймаємо замовлення до 21.20! Оглянути меню ресторанів Тернополя від мережі Файного можна на сайті і у додатку. Про доставку докладніше тут.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття