Як смачно провести вечір у колі сім’ї?

2021-01-26

Для легкого і приємного вечору у колі родини потрібен гарний настрій і смачна їжа. Про друге подбає Сім’я ресторанів Файного Міста! Пропонуємо замовити суші сет із меню ЯНГ: улюблена страва із доставкою до дому заощадить час і сили на приємне дозвілля із рідними. На час карантину така послуга як ніколи актуальна, позаяк можна насолоджуватися смачними ролами прямо вдома, для цього не потрібно кудись йти. Обирайте улюблений фільм, замовляйте суші у нас і збирайте всю родину разом!

 

Суші сети у м. Тернопіль від Party Restaurant YOUNG: що замовити на родинну вечерю?

Порадуйте себе та рідних смачними ролами у виконанні наших кухарів. Ми обираємо найкращі інгредієнти та азійські рецепти для приготування страв, тому наші суші сети у м. Тернопіль дійсно такі популярні. Залиште всі клопоти і турботи, ми вже подбали про Вашу смачну вечерю:

  • Сет Панко — такеші з лососем, класичні панко + лосось-креветка та вугор-креветка.
  • Суші сет Філадельфія з Вашою улюбленою начинкою — лосось, креветка, вугор та аляска з лососем.
  • Сет Драконів — червоний, золотий і рожевий. Один із улюбленців тернополян!
  • PARTY SET XXXL — наші топові суші! Великі сети ідеально підходять для дружніх родинних посиденьок, а з нашими наборами легко догодити кожному. До складу входять філадельфія — з креветкою, лососем і вугром; аляска — з лососем, креветками; комбо драконів — золотий, червоний і рожевий; футомакі з креветочкою та каліфорнія з лососем. Це величезний (3 кг!) суші сет, замовлення якого позбавить цих тяжких роздумів — а що ж обрати? У сеті вже є топові роли на будь-який смак!
  • Якщо хтось з Вашої родини не їсть морепродукти — не біда! У нас є рол Овочевий Мікс. У складі сир тофу у клярі темпура, гриби шіїтаке, рис, салат чука, авокадо, а горіховий соус Гамадарі ідеально доповнює рол!
  • Ресторан ЯНГ у м. Тернопіль пропонує ще скуштувати кілька особливих ролів. Наприклад, замовте Туна з тунцем, крем-сиром, авокадо і тобіко. Або ж Кунсей з копченим лососем, омлетом томаго — багато рибки і ніжний крем-сир!

Сет ролів замовити можна кожного дня, приймаємо замовлення до 21:20! Зробіть це на сайті або через застосунок FAINE MISTO: зручно і не займає багато часу.

 

Для смачного і приємного дозвілля у колі сім’ї замовляйте суші — безкоштовна доставка від Young!

Карантин не привід відмовити собі у задоволенні ласувати ролами з улюбленого паті-ресторану ЯНҐ. Замовляйте суші, безкоштовна доставка по Тернополю гарантована! Навіть якщо Ви мешкаєте за містом, Файне доставить їжу максимально швидко. Вартість доставлення до заміських територій складає лише 50 грн.

Суші сет доставка можлива при замовленні на суму від 200 грн для тернополян і від 300 грн, якщо потрібно привезти пакунок за місто. Наші страви паназійської кухні стануть гідним доповненням як затишної родинної вечері, так і гучних вечірок! Із рестораном Young свято кожен день!

Наступна стаття >Наступна стаття