Урізноманітніть своє Різдво: де замовити елітний алкоголь на свята?

2021-01-04

Напередодні свят потрібно закупити не лише продукти й прикраси для оселі, але й різноманітні напої! Елітний алкоголь стане гідним доповненням святкового столу, адже він краще смакує, а ще дозволяє насолоджуватися напоєм довше без неприємних наслідків зранку.

На нашому сайті і через додаток Faine Misto можна замовити алкоголь у пляшках і сети для приготування коктейлів. Наші кур’єри своєчасно доставлять пакуночок прямо до Вашої оселі. Ми дбаємо про Вашу безпеку, тому враховуємо всі карантинні вимоги під час доставлення.

 

Який замовити алкоголь онлайн можна у Файному?

Підготовка до Різдва завжди клопітка, адже треба сходити до крамниці, придбати все до застілля, а часу обмаль! Але нащо витрачатися на ці справи, якщо є можливість замовити алкоголь онлайн у нас?! До речі, у Файному можна обрати не лише напої, а ще страви до різдвяного столу. До Ваших послуг кілька ресторанів з доставленням у будь-який район Тернополя.

Ми пропонуємо елітний алкоголь, ціна на який приємно Вас здивує. Зокрема радимо придбати наступне:

  • Джин Gordon's. Англійський бренд, що виготовляє найпопулярніші у світі джини. Ідеальний для приготування коктейлів, виготовляють на основі ячмінного, житнього і пшеничного спирту.
  • Скотч Bell's. Шотландська класика, елітний алкоголь, купити який варто до різдвяного застілля, як це роблять шотландці, британці та американці.
  • Бурбон Bulleit. Американський бурбон янтарного кольору з легким ароматом дерева і прянощів. Має відмінний посмак.
  • Віскі Johnnie Walker. Його називають королем серед віскі, що не дивно, позаяк шотландці тямлять у виробництві дійсно якісного міцного алкоголю. У нас Ви можете купити елітний алкоголь даного бренду з кількох різних лінійок.

У нашому каталозі можна подивитися весь доступний асортимент і зробити замовлення. Тут Ви знайдете більше позицій на будь-який смак і гаманець! Сім’я ресторанів Файного Міста пропонує не зволікати, і завчасно придбати напої до святкового столу! А якщо замовити у нас і їжу, і напої — у Вас залишиться ще більше часу і натхнення на святкування з друзями і сім’єю!

 

Доставка алкоголю від Сім’ї ресторанів Файного Міста: готуймося до Різдва разом!

По Тернополю доставку алкоголю можлива при замовленні на суму від 200 грн, за межі міста також доставляємо, але за умови купівлі від 300 грн. Для самостійного вивозу мінімальної суми немає.

Вартість доставлення складає 30 грн для тернополян, для мешканців заміських територій — 50 грн. У нас можливо замовити алкоголь з доставкою навіть у вечірній час, подробиці радимо уточнити у менеджера за телефоном. Для наших гостей і покупців доступне БЕЗКОШТОВНЕ доставлення пакунків на суму від 450 грн по Тернополю, і від 500 грн за його межі. Веселих і смачних свят!

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття