Цього року вдома? Як зустрічатимемо 2021?

2020-12-28

Для українців свято Нового року важливе і одне з найочікуваніших! Це чудовий привід зібрати разом всю родину, веселих друзів, всіх близьких і рідних. Не суттєво, зустрічатимете 2021 у великій компанії, сімейним тісним колом чи взагалі удвох із коханою людиною — новорічний стіл завжди є обов’язковим атрибутом!

Українці люблять смачно і добре поїсти, а надто у свята. Водночас ми стаємо практичнішими, заощаджуємо час, щоб натомість більше бути разом із близькими та отримувати від життя насолоду. Саме тому відвідати ресторан або замовити доставку їжі є чудовою альтернативою, яку дедалі більше українців обирають із року в рік. Однак, 2020 вніс свої корективи і в це...

 

Святкування Нового року в умовах карантину: як організувати свято з турботою про себе і близьких?

 

Цьогоріч життя всього людства, якщо не брати до уваги аборигенів, суттєво змінилося. Пандемія коронавірусу змусила людей більше проводити часу вдома, корегувати навчальні, робочі й повсякденні процеси. Святкування Нового року у нашій країні також зазнало змін: офіційно заборонено проводити вечірки, корпоративи й масові збори у закладах громадського харчування й дозвілля.

Але не варто засмучуватися, вдома навіть краще! Першочергово треба дбати про своє здоров’я і своїх близьких, адже карантин досі триває! Як святкують Новий рік в Україні 20-21? Вдома! Однак, зробити приготування й власне святкування приємнішим дуже просто: якщо Ви не можете відвідати ресторани мережі Файного Міста, вони приїдуть до Вас самі! У нас можливо замовити не лише основні страви і закуски на новорічний стіл, але й алкоголь! Вам лише залишається прикрасити оселю, сервірувати стіл і запастися гарним настроєм!

 

Смачний і безтурботний новорічний стіл: меню від Faine Misto!

 

Наші заклади працюють навіть в екстремальних умовах, під час карантину ми не залишимо своїх гостей без смачної їжі! Файне допоможе накрити новорічний стіл, адже у меню ресторанів чималий вибір Ваших улюблених страв! Овочеві, м’ясні, рибні, легкі і ситні — у Файному є страви на будь-який смак і гаманець!

Напередодні свята працюватиме наш сервіс з доставки їжі, радимо скористатися цією нагодою, щоб вечірка пройшла на позитиві, без зайвих турбот і клопотів! Які страви на новорічний стіл радимо замовити від НА НЕБІ:

  • Ресторан сучасної української кухні, в якому безліч страв-гриль і традиційних блюд у новій інтерпретації! Сет м’яса з НЕБА + овочі + соуси — ідеальна м’ясно-овочева страва-гриль на велику компанію від NA NEBI!
  • Для основної страви можна обрати язик по-строгоновськи з картопляним пюре.
  • До ігристого, що традиційно п’ють на НР, ідеально пасує сир, тому радимо замовити наше тріо італійських сирів “Мама передала”!
  • Як святкувати Новий рік без закусок? Це важлива страва, що чудово доповнює хмільні напої різної міцності. Брускети з лососем складуть гідну компанію легкому вину, ігристому чи навіть крижаній горілочці! А ще побалуйте себе делікатесом, замовте фуа-гра з грушею!

Пасаж Адлера 13 також допоможе зібрати смачний стіл:

  • Салати — з індичкою і сиром фета, цезар №13, з креветками і авокадо... — гідна альтернатива олів’є та оселедцю під шубою!
  • Закуски потрібні не лише для вина чи міцних напоїв, коктейлі та пиво також часто обирають для новорічного застілля! Зберіть свій ідеальний сет — сирні кульки з ягідним соусом, курячі стріпси з соусом блу чіз, чікен попкорн, сирні кульки зі сметанковим соусом.

Паб Файне Місто є улюбленцем тернополян, адже тут готують смачну їжу, як удома! Для Вашого столу пропонуємо придбати:

  • Класика жанру — салат “під шубою”, маринований оселедець з цибулькою, замість шпротів скуштуйте брускети з тюлькою.
  • На гаряче замовте стейк з телячої вирізки шатобріан, скумбрію в тандирі або запечену горбушу з овочами.

КЛУБ Файного Міста тямить у класних закусках і стравах до святкового столу, ось кілька ідей для Вашої новорічної трапези у “клубному” стилі:

  • Бутерброди є звичною закускою для українців, пропонуємо відійти від звичних бутерів і замовити наші брускети з прошуто або брускети в італійському стилі.
  • Страви на грилі у топі цього року — овочі, ковбаски, медальйони зі свинною вирізкою, клубні ребра барбекю стануть смачною окрасою Вашого столу!

А чим пригостить мексиканський ресторан НОНАМЕ та ресторан паназійської кухні ЯНГ? Ваш Новий рік може заграти новими фарбами, адже не обов’язково із року в рік їсти ті самі страви:

  • Young Party Restaurant — сети Філадельфія, Драконів або набір XXL — оригінальна альтернатива для новорічного столу! У нас чималий вибір ролів, а ще можна вибрати азійські салати. Наприклад, з креветками темпура або смаженим філе тунця. Курка у кисло-солодкому соусі від ЯНҐ стане гідною заміною звичному тушкованому м’ясу!
  • Святкування Нового року в Україні може мати мексиканський темперамент, якщо замовити страви з ресторану NONAME. На основу можна обрати фахітас з куркою або телятиною, енчіладу зі свининою. Начос з гуакамоле та кукурудзяні крокети — цікава закуска до коктейлів у мексиканському стилі!

Звертаємо Вашу увагу, у нас можлива не лише доставка їжі, але й алкоголю! Віскі, бурбон, текіла, ігристе, ром, сети для коктейлів — Файне допоможе підготуватися від А до Я до найголовнішої вечірки року!

 

Доставка їжі у м. Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного Міста: готуймося до новорічної вечірки вдома разом!

 

У нас діє доставка їжі по Тернополю при мінімальному замовленні від 200 грн і за межі міста від 300 грн. Є самовивіз без мінімального чека. Даруємо безкоштовне доставлення страв при замовленні від 450 грн по Тернополю і від 500 грн за його межі. Якщо замовляєте на меншу суму, вартість послуг кур’єра складатиме 30 грн і 50 грн відповідно. З ЯНГ і НА НЕБІ по Тернополю також безкоштовно!

Сім’я ресторанів Файного Міста бажає веселих і смачних свят!

Наступна стаття >Наступна стаття