Топ 5 італійських страв, які варто замовити на обід з доставкою додому

2020-03-26

Часто можна почути думку, що італійська кухня – це піца та макарони. Але насправді італійська кухня дуже багата, розмаїта та неперевершено смачна. Вважається, що Італія – це одна з засновниць кулінарного мистецтва, і що можна сказати точно – італійська кухня – одна з найпопулярніших у світі. Ви можете замовити італійські страви в Клубі Файного і переконатися у цьому самі.

 

Клуб Файного міста – смачна доставка їжі в Тернополі

Меню італійської кухні – це зазвичай всі види пасти,сири, м’ясо, а також морепродукти. З цих звичних інгредієнтів італійські кухарі творять справжні кулінарні шедеври. Спробувати неперевершені страви італійської кухні можна й у себе вдома, замовивши їх на доставку з Клубу Файного.

Пропонуємо вам топ-5 страв, які ви обов’язково маєте спробувати. 

  • 1. Фетучіні з телятиною та білими грибами.

Фетучіні – один з популярних італійських видів пасти, в дослівному перекладі означає «стрічки», через форму макаронних виробів. З смачним соусом, телятиною та білими грибами, фетучіні смакують просто божественно.

Традиційна італійська закуска. Брускета відрізняється від традиційного бутерброду тим, що хліб попередньо підсмажується на сковороді, решітці або грилі. Тому брус кета виходить хрумка і смачна, особливо в поєднанні з тонкою італійською шинкою прошуто.

Напевно, жоден ресторан італійської кухні не обійдеться без спагеті карбонара в меню. Але спробувавши карбонару з Клубу Файного, ви більше не захочете ніякої іншої – це ми вам гарантуємо. Ідеальне співвідношення пасти, соусу, м’яса та пармезану.

Ніжний, ситний та апетитний, це той суп від якого просто неможливо втриматись. Якщо вам хочеться чогось гарячого, але цікавого на першу страву – оберіть ароматний сирний крем-суп.

Так звані італійські пельмені з прісного тіста, тортеліні давно полонили серця багатьох тернополян. Вони можуть подаватися з різними додатками, ми вам пропонуємо спробувати тортеліні з шпинатом, сиром та лососем.

 

Безпечна доставка обідів від Клубу Файного

Сім’я ресторанів Файного Міста дотримується протиепідемічних заходів, тож всі заклади мережі на час карантину зачинені для відвідувачів. Проте доставка їжі в м. Тернопіль працює в звичному режимі.

Персонал дотримується всіх заходів безпеки: слідкує за станом здоров'я, вимірює температуру, працює в масках та рукавичках. Так само як і кур’єри, тож замовляючи їжу в нас, ви можете бути впевнені в своїй безпеці.

Замовити їжу онлайн можна за допомогою сайту чи мобільного додатку. Мінімальна сума замовлення на доставку – 200 гривень.

Бажаємо усім вам міцного здоров’я!

Наступна стаття >Наступна стаття